Gemakkelijk en snel

De ene dag op de site bestellen en de andere dag thuis bezorgd.

Bestellen … de volgende dag bezorgd Makkelijker kan het niet

Altijd prima

Ik bestel hier vaak. Ze hebben bijna alles wat ik zoek, goeie site, goeie prijzen, snelle levering!

Zeer goed en op tijd

Tevreden

Mooie producten, snelle levering en goede service.

Ik heb goede ervaringen met de online drogist. De bestellingen zijn goed verpakt en snel in huis.

Snelle levering.

Ben een zeer tevreden klant. Levering was snel.

Prima bedrijf

Prima bedrijf Snelle verzending Aanbevolen!

perfect, alles

alles is goed geregeld, perfecte levering, gevraagd materiaal

Altijd heel snelle levering

Groot assortiment en snelle nette levering. Als ik toch nog een tip mag geven! De website kan beter, als ik een artikel zoek en ik vul het in , krijg ik heel vaak heel andere producten te zien, dus het is wel vaak lang zoeken.

Écht een fijne online winkel

Breed assortiment, snelle verzending en levering. Echt een fijne winkel.

Superslecht!

Superslecht! Bizar lange levertijd, geen communicatie, halve levering na 2 maanden wachten. Misleidende info op de website. En nu moet ik nog goed in de gaten houden of ik mijn geld wel terug krijg….

Goede, snelle service en groot assortiment

Producten zijn vaak goedkoper en net zo goed. Snelle levering. Voor medische producten wel handig. Ik ben tevreden.

Nooit problemen. Altijd alles keurig, correct en op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Een vliegensvlugge levering

Het gebeurt echt zoals vooropgesteld: vandaag besteld is morgen geleverd. Weinigen houden zich aan hun afspraken. Proficiat.

Altijd snel en zonder problemen geleverd!

Altijd voordelig en snel in huis

Fijne website met een ruim assortiment en voordelige prijzen. Het wordt razendsnel verzonden en je kunt kiezen voor avondbezorging zodat je nooit de bezorger mis hoeft te lopen.

geweldig

Zeer vlotte service en keurig verpakt afgeleverd. Ben zeer tevreden.

Goede prijzen

Goede prijzen en vergeet de snelle levering niet

Ruim assortiment, goeie aanbiedingen en snelle levering

Zo als gewoonlijk, geweldig

Goed bezig!

Goede service en snelle levering

Veel keus, vaak kortingen en boven de 20 euro gratis verzending

Radarweg 503