Top online shop

Goede prijzen, snelle levering. Goede communicatie met klant, bij vertraging etc.

Alles verliep soepel.

De producten die ik zocht heb ik hier gevonden en alles ging vervolgens soepel en netjes.

Fijne webshop, leuke aanbiedingen. Vooral ook de gratis levering vanaf €20

Snelle levering.

top

keurig op tijd

Goede service en snelle levering Top

Tevreden klant

Ik ben altijd tevreden als ik een bestelling plaats bij Online Drogist. Ik heb nooit meegemaakt dat ik iets wou bestellen en ze het niet hadden. Plus het gemak om vanuit thuis een bestelling te plaatsen bevalt mij ook prima. Ik ben een dik tevreden klant en zal het iedereen aanraden.

Handige site, snel geleverd

Snelle levering, veel producten, fijn dat het boven 20 gratis geleverd wordt.

Heel fijn is mijn ervaring,de volgende dag de producten in huis. Wel jammer dat mijn Rocproduct al een aantal weken niet leverbaar is en hoop dan ook dat ik snel bericht krijg dat het leverbaar is.

Goeie service en kwaliteit

Supersnel correct

Levering de volgende dag, concurrerende prijzen en ze hebben alles.

En veel dingen goedkoop

nog steeds tevreden

Ben al ruim een jaar klant en nog altijd tevreden met de adviezen en verwerking van bestellingen.

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis, top!

Wat ik zocht was op voorraad en kreeg het keurig verpakt binnen twee dagen thuis bezorgd. Per e-mail werd ik goed en vriendelijk op de hoogte gehouden.

Supersnelle service

Snel geleverd, goede prijs en veel keuze.

Tot de laatste bestelling, een prima online drogist

Bij de laatste bestelling zijn 5 doosjes paracetamol vergeten mee te leveren die wel betaald zijn. Het is de eerste keer dat D.O.D. een foutje maakt.

Veel produkt keuze voor een scherpe prijs!

good

top

Supersnelle bezorging!

De prijzen zijn goed en het assortiment groot. Bovendien supersnel geleverd. Ben heel tevreden.

Verbaasd door assortiment en snelheid

Zeer verbaasd over her zeer ruime assortiment en daarbij echt razend snelle levering. Heb bij andere vergelijkbare retailers wel andere ervaringen opgedaan. Zeer zeker een aanrader en zal Uw site ook zeker in familie en kennissen kring aanbevelen.

Ruim gesorteerde webshop

Een ruim gesorteerde webshop met voldoende informatie en productfoto's. De bestelprocedure werd vlot doorlopen, makkelijk om een account aan te maken. Bestelling werd bezorgd binnen de beloofde termijn en voldeed geheel aan de verwachting.

Mijn ervaring met De Online Drogist is uitstekend. De producten worden zeer snel bezorgd, de volgende dag al, er staat altijd een voorraadmelding bij elk product, een zeer uitgebreid productbeschrijving en ze hebben een zeer groot assortiment. Ik ben al jaren klant.

Altijd goed

Geen teleurstelling, altijd goed kwaliteit verkocht en op tijd bezorgd.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam