Top site

Hele goede service en snel levering

Doet wat wordt beloofd

Goede service, zondag verstuurd en maandag al ontvangen. Wel jammer dat mijn pakketje open was en mijn product wat was uitgelopen, maar dat is de schuld van de bezorgingsdienst.

Positieve ervaring

Mijn ervaring is zeer positief. Altijd heel goed geholpen door vriendelijke medewerkers. mijn producten worden goed verpakt en snel verstuurd naar mij! Ik blijf trouw aan de drogist online en wens hen allen veel succes. Bedankt!!

Snelle bezorging

Bestelling vlot en goed verpakt Goede aanbieding

Zeer goede ervaring

Op tijd geleverd

Snelle en betrouwbare levering. Best uit prijsverlijking gebleken.

Voordat ik een artikel bestel ga ik eerst de prijzen vergelijken. De Online Drogist blijkt telkens de beste prijzen te hebben. Wat ook doorslaggevend is....bestellen boven 20 euros geen transportkosten. Wat een besparing! Ga zo door! Met vriendelijke klantgroet

Niet erg vriendelijk en behulpzaam

Post.nl reed gewoon mijn deur voorbij en ik kreeg 5 min daarna een melding in de post.nl-app dat ze het pakket niet konden afleveren. Een 90 min later kreeg ik in dezelfde app de melding dat ik het pakket kon afhalen bij een servicepunt. (dit was overigens niet de 1ste keer) Ik heb telefonisch contact hierover opgenomen met D.O.D. en de dame aan de telefoon was direct al niet meedenkend of behulpzaam en zei meteen al we laten het pakket retour ophalen. Daarna heb ik dezelfde bestelling opnieuw moeten bestellen!! Later las ik in de voorwaarde van Post.nl dat je het pakket alsnog opnieuw kon laten afleveren en dat je dit achteraf kon aangeven/melden. Ik ben eigenlijk altijd zeer tevreden en te spreken over De Online Drogist en hoe alles keurig wordt verzonden en verwerkt!!!

Prima bezorging.

Zondags besteld,maandag al bezorgd. Chapeau

Altijd top....

Snel besteld en geleverd

Goed prijs snel geleverd

Snel, goede prijs, top webshop

Deze drogist weet hoe het moet zijn. Snelle webshop , overzichtelijk. En supersnel geleverd

Een super snelle bezorging

Ik had savonds de bestelling gedaan en de volgende dag werd het al bezorgd

Service

Stokbroden waren niet mee geleverd en koeken kapot. Snel opnieuw nagezonden. Superfijn!

Altijd alles op tijd

Hai medewerkers van De Drogist Online. Jullie producten zijn onwijs goed en voor mij tot nu toe nog betaalbaar. En word keurig op tijd geleverd. Ik geeft jullie een warme douche en 10 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐Super ga zo door en maakt de producten niet te duur zodat ik en vele mensen met mij het niet meer kunnen betalen. Mvg Hetje

Alles prima geregeld.

leuke producten en snel bezorgd.

Goede producten, scherpe prijs, snelle service

Bedankt voor de gift die ik bij mijn bestelling mocht ontvangen. Was een aangename verrassing :-)

Fijne website en snelle levering

Snel en goed geleverd

Goed zoals altijd.

Snelle, correcte levering.

De bestelling werd de volgende dag geleverd. Op mijn vraag over een bepaald product die ik via mailtje aan de klantenservice stelde, werd binnen een uur gereageerd.

Positief

De levering kwam een dag later maar dat was de schuld van Post.nl en niet van De Online Drogist.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam