zeer snelle levering

alles ok zeer goede ervaring

Snelle levering. Goed assortiment.

Zeer ruim assortiment, professionele klantenservice, perfecte verzending

Omdat het assortiment van DOD zeer breed en gevarieerd is en de prijzen heel concurrerend doe ik hier al jaren bij voorkeur mijn boodschappen. Bij twijfel staat de klantenservice klaar om persoonlijk advies te geven en een bestelling wordt vrijwel altijd de volgende dag al geleverd, degelijk en met zorg verpakt. Een aanrader dus!

Snelle levering en niet duur

Ik had de vitamines snel in huis. De prijs was laag ten opzichte van andere webshops

Alles prima

Goede producten en prijzen. Snelle verzending. Top

Ik winkel er graag

Veel keuze goede producten / prijs Snelle levering

Tevreden

Bestellingen worden tijdig bezorgd. Product kwaliteit en prijs goed. Zou ik zeker iemand aanraden om bij deonlinedrogist te bestellen.

Perfecte bezorging

Supersnelle levering...

Betrouwbaar en snel, goede prijs

Betrouwbaar, snelle levering, goede prijs

tevreden

Ben geheel tevreden

Prima snelle en goede levering

Altijd voordelig geprijsd en snelle levering

Altijd netjes geleverd en goede service

Super snelle levering en alles netjes geleverd

Super snelle levering en alles netjes geleverd

Goed, goedkoop en snel

Ik ben zeer tevreden over De Online Drogist. De artikelen zijn meestal scherp geprijsd, de website is zeer uitgebreid en de levering is snel.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Top!

Goede voorraad en snelle service

Prima snelle levering

Erg prettig om te winkelen en een mooie oplossing als je je inlog wachtwoord ben vergeten. Top service.

Prima, vlotte levering, nooit problemen !!!

Goed services in

Snel bezorgd.

Simpel dingen bestellen en makkelijk vinden

Via de zoekbalk kon ik alle producten vinden die ik nodig had. Helaas was niet alles op voorraad, vandaar een halve ster minder. Goede prijs, net iets goedkoper dan concurrenten. Snel geleverd.

Snel geleverd, maar niet binnen beloofde tijd

Voor 21:30 besteld = volgende dag in huis wordt er beloofd. Nu meerdere keren besteld en in de praktijk wordt het één dag later dan beloofd bezorgd, maar alsnog redelijk snel dus.

Zeer snelle levering

Altijd vlot en goed

Niks aan toe te voegen

uitstekend zoals vorige 2 keren

Uitstekend. Goed, compleet snel (zeer snel) Tip: kap met dat after-pay want dat doet afbreuk aan jullie hele hoge niveau.

Al jaren klant. Nooit een klacht gehad. Als je een vraag hebt, altijd een correct antwoord.. Een aanrader. Vandaag besteld morgen in huis

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam