Correcte firma

Geweldige service

Het product werd onmiddellijk geleverd, track and trace zodat je kon zien wanneer rr precies zou geleverd worden.

Fijne website, gemakkelijk bestellen en snelle levering

Inmiddels diverse keren besteld en erg tevreden over deze website. Gemakkelijk bestellen, betalen (achteraf via Klarna) en snelle levering.

zeer snelle levering

Alhoewel dat ik mijn bestelling op zaterdagavond had geplaatst werd mijn zending al op maandagmorgend geleverd

Snel en makkelijk en veel in het assortiment

Fijne website en vlotte levering

Wanneer ik een bepaald product zoek, google ik waar ik deze het goedkoopste kan kopen. De website staat goed aangeschreven en deze ervaring heb ik na levering van de producten ook.

Ruim voldoende

Ruim voldoende

Altijd snel en goede producten.

Goede producten met een hele goede prijs. En snel verzonden. Top!!!

Tevreden klant.

Snelle levering en in de gepaste doos, niet zoals gewoonlijk mega grote dozen voor iets klein.

Alles netjes geregeld

Prima ervaring

Goede aanbieding, snel bezorgd.

snel geleverd

Snel geleverd, neutrale verpakking, netjes

Super goed

Fijne online winkel goedkoop en super snel levering

Artikel dat niet meer in de winkel verkrijgbaar is kan ik bij de Online Drogist wel kopen. Heel blij mee.

Snel en betrouwbaar

Bestel graag iets bij DeOnlineDrogist. Zij staan garant voor een snelle en correcte levering.

Voordelig en razendsnel

Goede aanbieding en snelle levering.

Zondag besteld en maandagen huis!

Kan niet beter!

Snelle levering en prima service

Goede kwaliteit, maar verpakking milieu onvriendelijk

Goede snelle levering - veel verpakkingsmateriaal en ook veel plastic. Dat kan beter

Prima service.

Prima service en snelle levering.

Snelle en correcte levering. Heel fijn dat men gebruik maakt van PostNl.

Snel en goed

Bestelling werd snel geleverd.

Goede producten, goede prijs

Ik koop regelmatig producten bij jullie, goede producten tegen een goede prijs! Levering is snel!

Gewoon prima

Snelle levering goede prijs