Helmaal prima

Helemaal prima

Altijd alles op voorraad, van goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik winkel graag bij de online drogist veel keuze en correcte prijzen

alles naar wens en correct.

Correct en snel

Ik ben uiterst tevreden over de zeer competitieve prijs en zeer snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de service en de informatie die snel wordt gegeven.

Zeer tevreden over de service en de snelle informatie als er iets hapert bij de levering van producten.

Ik vind het fijn dat je de bestelling zo snel in huis hebt.

Zie hierboven

Redelijk goed

Opgebouwde Spaarpunten zomaar weg

Ongelooflijk groot assortiment, en accurate en snelle levering. Heel tevreden klant!

Altijd perfect op de afgesproken tijd.

De producten zijn goed, de verpakking is stevig en de bezorging is altijd perfect op tijd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, goede service!

Ik bestel al jaren bij deze drogist. Een zeer snelle levering en mooie actie prijzen waar je wat aan hebt. Ik ben een zeer tevreden klant

Is heel goed

Is heel goed

Voordelig en snel

Prima online drogisterij. Ik bestel hier al een tijdje regelmatig, aangezien de prijzen lager dan in stenen winkels liggen, het ruime assortiment en het pakket altijd binnen een paar dagen in huis heb. Dat de verzending vanaf 20 euro kostenloos is, speelt uiteraard ook mee.

Altijd goed

Zoals altijd: makkelijk te bestellen, goede aanbiedingen en snelle levering Uitstekende webwinkel!

Zeer positief

Goed verpakt. Alles netjes en verzorgd

Snelle levering meestal alles op voorraad

goed en goedkoper als in de winkels.

Ik koop veel bij de online drogist. De prijzen van de producten zijn vaak goedkoper dan in de winkel. Als je meerdere artikelen koopt kan dat vele euro’s voordeel opleveren. De levering van de artikelen is snel! Meestal wordt er de volgende dag al bezorgd.

Niets op aan te merken

Snel en correct

Goede service, snelle levering. Heb alleen nog geen reactie op mn mail naar de klantenservice, maar dat zal nog wel komen. Fijn dat er veel producten goedkoper zijn dan de gewone drogist.

In voorraad, snel geleverd, super prijs

In voorraad wat ik wilde, foot cream aloë vera, en snel geleverd! Super prijs.

Fijne website met groot assortiment en snelle levering

zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

gewoon bere prima

Vandaag besteld, morgen in huis

Ik koop regelmatig bij de Online drogist. Veel produkten, niet duurder dan de drogist om de hoek. Vaak heel goede aanbiedingen en snel in huis.

Snel en correct

Radarweg 503