Slecht

Mijn bestelling niet gehad en wel betaald

Goede service en kwaliteit. Snelle levering.

Uitstekend!

Keurig verpakt en ook snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van de levertijd

Fijne service en producten

Algeheel zeer tevreden, maar wel echt minpunten voor de niet herbruikbare veel te grote doos. Als dit duurzamer kan word mijn beoordeling 5 sterren!

Uit stekend adres, zeer vlot en perfect. Dank U wel.

De Online Drogist doet precies wat hij/zij belooft. Dat kan ik helaas niet zeggen van DHL.

Bestel al jaren. Altijd top.

Na jaren nog geen klachten. Altij volgens afspraak.

PRIMA ERVARING (reeds verschillende keren)

Online besteld en betaald en korrekt en op tijd gekregen! Jammer dat in België de drogisterij opgeslorpt werd door de apothekers. Daardoor worden de producten - als ze al kunnen verkregen worden - een klak duurder (voorbeeld: covidsneltest €4,00 in NL, €8.00 in België).

fantastisch bedrijf

Ben al een aantal jaren klant en zeer tevreden als er iets misgaat wordt het correct afgehandeld een topbedrijf die kom je heden ten dage niet veel meer tegen

Snel en groter voordelige uitgebreid assortiment.

Ze zijn snel met leveren. Hebben een groot assortiment met vaak de voordeligste aanbiedingen. Ze zijn tot laat telefonsich bereikbaar, dat was fijn toen de levering verkeerd ging door de bezorgdienst. Klantvriendelijk en meedenkend gingen ze er gelijk achteraan. Het was snel op gelost.

prima!

goede prijzen, kwaliteit produkten, snel geleverd.

Zoals altijd snel en correct geleverd.

Ik ben en blijf tevreden klant, DOD levert altijd snel en correct. Daarbij hebben ze fijne prijzen.

snelle levering, goed assortiment

snelle levertijd en uitgebreid assortiment

Was heel goed

uitstekende site

Al jaren bestel ik op de deze site , tot zeer tevredenheid.

Snel

Snelle levering altijd de juiste producten

Ze doen wat ze beloven

De geplaatste bestelling werd volgens aankondiging geleverd!

prettig

goed geholpen

geweldig

al mijn bestellingen zijn met zorg gedaan en heel netjes verpakt bij een fout een belletje en word meteen hersteld

Quick delivery, but unsealed goods

This is the second time i have received an item with no seal. The mascara was also clumpy even though it is an expensive mascara.

Perfect!

Geen op- of aanmerkingen!

Super tevreden

Wordt snel geleverd. Netjes verpakt. Eerlijke prijs. Een tevreden klant. Zal er zeker vaker gebruik van maken.

Snelle levering v goed produkt

...

Prima geleverd

Prima geleverd

In alle opzichten tevreden, pakket, inhoud, bezorging, alles naar wens!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam