Uitstekende online drogist

De online drogist is een prima bedrijf. De levering van producten gaat heel erg snel en correct. Het bedrijf communiceert op een prettige manier met je als klant via de mail. Komen afspraken na. Ik heb voor u geen verbeterpunten. Ik ben heel erg tevreden. Met vriendelijke groet.

Zeer tevreden!

Prima! Zeer tevreden. Alles volgens afspraak. Snel geleverd en alles volgens verwachtingen!

FANTASTICO !!!

wel... ik zou niet weten wat ik hier nog aan toe moet voegen....

snel

Eenvoudig te bestellen, prima prijs, snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, prima prijs, snel geleverd

Oke

afspraak is afspraak

Bij de online drogist altijd vandaag besteld, morgen in huis

top!

probleemloos én makkelijk kiezen en bestellen ; wordt snel geleverd . .

Prima drogist

D.O.D. is een goede leverancier. Bestellen is makkelijk en de levering is zonder problemen.

Perfecte afhandeling bestelling.

Ruim assortiment,goede prijszetting,vlotte betalingsmogelijkheden,snelle levering.

Ik ben al jaren klant bij www.deonlinedrogist.nl met volle tevredenheid. De prijzen zijn goed, de service is prima, wat wil je nog meer? Een probleem wordt snel opgelost en wil je informatie over een artikel dan is dat er ook, een prima webshop.

Prima verzorgd en snel geleverd

Via site makkelijk te bestellen en vlot geleverd

goede kwalietijd voor een normale prijs

Oke

Betrouwbaar, klantgericht

Snelle levering tegen een nette prijs.

Vaak bestel ik bij DOD, altijd goed. Snelle verzending en zoveel producten op voorraad.

Nogal matig om niet te zeggen bagger

Kreeg een gezichtsreiniger waarvan de dop kapot was. Stuur maar terug dan sturen we een nieuwe op..Met foto en al. Stuur gewoon een nieuwe op! Ik kon niet weg omdat ik ziek was, nee de oude moest en zou terug. Echt wat een bagger service. Normalerwijze gaat t goed, maar als er dus wat fout gaat, zoek het maar uit, dan geven ze geen duimbreed toe.

Vlotte levering

Zoals altijd snelle levering der goederen

Snelle levering, goed verpakt

Snel geleverd en keurig geprijsd

zoals altijd correct

Zie boven

Zeer tevreden over mijn bestellingen bij dit bedrijf.

Altijd een snelle levering zelfs in België de volgende dag in huis. Alles keurig verpakt. Ik bestel hier graag en kan het iedereen aanbevelen.

Niks mis mee

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Top drogist, snelle levering.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam