Ideaal

Klopt altijd. Duurt nooit lang. Zeer tevreden

Gewoon goed

Onverminderd tevreden over de snelheid van levering, goede kwaliteit service.

Goede kwaliteit en verzending

Snel goedkoopste en betrouwbaar

Mijn bestelling was de volgende ochtend in huis. Top

Prima prijs, snelle levering

Kan er niet meer over zeggen, groot aanbod, goede prijzen, duidelijke website.

Uitgebreid aanbod en goede levering

De Online Drogist heeft een uitgebreid aanbod en levert snel. Als er iets niet direct leverbaar is dan wordt daar ook duidelijk over gecommuniceerd. Ze zijn goed bereikbaar ook voor feedback. Erg fijn online shoppen hier!

zeer snel en goede waar

zeer snel en goede waar

De producten zijn makkelijk te bestellen en de bezorging is ook goed

Altijd snel en goed

altijd snel en goed

Altijd mooie prijs en snelle, degelijke levering!

goed assortiment, goede service, goed bereikbaar

Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling, omdat ik op een verkeerde knop had gedrukt. Wat fijn dat ik zo snel een reactie op mijn mail kreeg en de retourzending snel geregeld werd. En dat terwijl ik het eenvoudig zelf via de site had kunnen regelen. Helemaal tevreden!

Goed en snel....

Makkelijk te bestellen en wat een snelle levering. Dank hiervoor!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, betaalbaar,snelle bezorging.

Snel

Super snel geleverd !

Supersnelle levering!

Mooi snel geleverd. Eerder al eens goeie service gehad met een foutieve bestelling. Prima zo!

uitstekend

Al meerdere keren besteld altijd snel en netjes bezorgd!

Zoek ik iets, lukt t mij om de goede supplementen te vinden Dus overzichtelijk De prijs is ook erg aantrekkelijk Snelle levering

Zoals altijd goed en snel!

Heb al verschillende keren hier besteld en altijd is het de volgende dag in huis!

Als altijd alles dik in orde, vanaf bestelling t/m supersmelle verzending! Aanwinst!

Enorm aanbod,snelle levering ook retouneren gaat erg makkelijk

Fijne online winkel

Helemaal goed !

Mijn bestellingen zijn altijd op tijd. Meestal binnen een dag. Goed verpakt ook

Ik ben erg goed te spreken over de Online Drogist

Ik maak al jarenlang gebruik van de diensten van de Online Drogist en heb nooit problemen gehad. Er is veel keuze en de prijzen zijn vaak lager dan in een fysieke winkel. De artikelen worden meestal de volgende dag al geleverd en als het tegenzit, wat maar zelden gebeurt, wordt er vaak korting gegeven op de volgende aankoop.

Snel maar niet goed verpakt

Producten zaten los in de doos, waaronder shampoo. Flacons lagen los in de doos. Eentje is waarschijnlijk tijdens transport open gegaan. Gevolg: shampoo op een aantal andere producten

Geweldige service

Ik koop regelmatig bij de Online Drogist en alles wordt altijd zeer snel geleverd. Vandaag heb ik een service meegemaakt die ongekend is wat mij betreft. Door een verhuizing ben ik vergeten mijn adres te wijzigen in mijn account en door onoplettendheid van mijn kant werd het pakje op mijn oude adres bezorgd. Helaas is het mij niet gelukt om het pakje door te laten sturen dus heb ik een mail naar de klantenservice van de Online Drogist gestuurd met de vraag of het pakje misschien retour was gestuurd.. Dat was niet het geval maar als service krijg ik geheel kosteloos een nieuw pakket opgestuurd. Dit maak je niet vaak mee, klasse!!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam