Prima product

Snelle levering werkt zoals beschreven.

Uit ervaringen probleemloze levering

De vervoerder stuurde verwarrende berichten. Volgens DOD levering op dag na bestelling, volgens PostNL levering 1 dag later, maar de aflevering werd toch de zelfde dag nog gedaan! Heeft het er iets mee te maken, dat ik voor avondlevering had gekozen???

Prima levering

Je krijgt wat je besteld, netjes verpakt en supersnel geleverd.

100% tevreden!

Mijn bestelling arriveerde razendsnel en was perfect verpakt. Ik ben dan ook 100% tevreden over De Online Drogist!

Super blij mee

Snel en goede kwaliteit. Leuke aanbiedingen. Heel blij mee!

Professionals

Op tijd, goede website

Heel veel producten in voorraad. Altijd snel en correct geleverd.

Verassend snel

Ik had aan het eind van de dag een bestelling geplaatst en het pakket was al de volgende dag rond het middaguur. Dat had ik niet verwacht. Alles was compleet. Goed verpakt. Geen op of aanmerkingen.

Doen wat ze beloven.

Prima, snelle levering.

1 dag besteld, vlg dag in huis , top!!

Always a great service!

Great selection of products, good prices and punctual delivery!

Verpakking onvoldoende

De Kneipp douchegelbusjes waren samengedrukt geweest door de verpakking van de havermelk, waardoor er douchegel zat op de havermelk en andere verpakking.

Snelle bezorging en duidelijke website

Tip!Sommige bestelling kunnen volgens mij gewoon door de brievenbus ipv een grote doos. Hoef je niet perse thuis te blijven . Mvg N de Jong

Heel snelle levering

Fijne producten en volgende dag al geleverd.

goede ervaringen

Vlotte verzending, goede produkten.

Snelle service en levering

Snelle levering en service. Zeer tevreden

Snel geleverd!

Snelle levering en leuke prijzen

Makkelijk bestellen en betalen

Parfait

Facilité de commande, rapidité de livraison, rien à redire !

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering.

Goede prijzen en wordt altijd snel geleverd!

er is een goed assortiment en het is een duidelijke site

vanwege onze regelmatige terugkeer op deze site vanwege de vaste aanschaf van voedingssupplementen, is het heel makkelijk om op deze wijze onze producten te bestellen.

Snel bestellen en snelle levering via Post.nl

Bijna altijd zijn artikelen goed vooradig. Als ik bestel, dan wordtde volgende dag al vaak bezorgd . Geen dagen wachten.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam