Alleen de laatste keer niets ontvangen heb nog niets gehoord

Snel thuisbezorgd

Goed, maar nig steeds problemen

Het is een goede app, alleen jammer dat het Bestellingen nog steeds niet werkt en/of ondersteunt wordt, actuele en historische bestellingen bekijken lukt niet, want het datum bij mijn medicijnen klopt meestal niet en kan afwijken. Ook het popup dat getoond worden bij het opstarten van het app begint nu wel irritant te worden, als er een update is kan dit vrij gemakkelijk dmv een bericht of gewoon zelf de appstore te openen, dit word toch door bijna iedereen gedaan ook ivm andere apps, dus haal dat popup gewoon weg. Wellicht nog meer punten maar kom er nu niet even snel op, kortom, een fijne app dat nog veel verbeterd kan worden, iig blij dat er zoiets al bestaat, bedankt en blijf doorgaan!

Zeer snelle levering

Werd zeer snel geleverd en was goedkoper dan bij andere bedrijven omdat het hier in de aanbieding was.

Goede uitleg en service

Zoals iedere keer snel alles in huis

ruim assortiment goede kwaliteit snel in huis

Top!!!

tot op heden nog nimmer klachten over dit bedrijf! Vanaf het ontvangen door DOD van mijn bestelling tot de aflevering aan mij persoonlijk, alles gaat echt gesmeerd, 1 dag - hoogstens 2 dagen na het bestellen ontvang ik alles in 1 doos, die ik soms amper open krijg. Dat zou 1 puntje zijn en zou van mij verbeterd mogen worden. Voor de rest: niets dan lof!!

Topdrogist

Goede service, snelle levering

Snel en goedkoop

Excellent

Top quality producta and fast shipping.

produkten voordelig gekocht

Goed, jammer dat de levering niet aan de deur gezet was bij afwezigheid, en dat we er om moesten naar een winkel in het volgende dorp.

Super service

Snelle verzending, altijd correct en behulpzaam. Top !!!

Top service!

Ruime keuze. Zeer snelle levering. Een echte aanrader!

Correcte verhouding prijs/kwaliteit; snelle en verzorgde levering.

Prima.

Tot nu toe geen klachten. Bestellingen op tijd binnen!

Super prijs ... super snelle levering !

Wat meer te zeggen? Super prijs ... super snelle levering !!!

Vlekkeloze levering

Elke bestelling wordt keurig geleverd. Nooit iets op aan te merken.

Altijd op tijd de produkten gestuurd heel fijn

Ook altijd aan de telefoon heel vriendelijk. Bestel elke maand wat en is altijd op voorraad en in 1 dag thuis gestuurd erg prettig. Wil nooit anders meer.

Product ok levering slecht

Zolang post nl levert doe ik nooit nog een bestelling bij de online drogist , een ramp ze bellen aan en voor je de deur opent zijn ze al terug weg en mag je na afzienbare tijd het pakket gaan ophalen naar een post nl punt van hun keuze , NOOIT MEER

niet zo goed

Ik heb mijn bestelling te laat gekregen

Bijna perfect

Ze zijn er maar druk mee: inpakken. Maar ook het uitpakken kost best veel tijd, omdat het bubbeltjesplastic erg strak zit (om flessen). Verder niets op aan te merken, bestelling is compleet en in goede staat aangekomen.

ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen!!

mijn bestelling is nog niet gearriveerd dus ik kan nog niks zeggen over de service.

Er is geen bestel bevestiging binnen gekomen

27-07-2022 bestelling geplaatst en betaald E 58,59 Uw kenmerk 27-07-2022 22.00.0370952017666306 via Pay.nl met IDEAL betaald Zowel mijn bestelling als mijn betaling staan niet in mijn account op Uw website A Zwaagstra

Fijn dat jullie ook in het buitenland leveren

Altijd vlotte levering, ook in het buitenland.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam