Een 10 geven dat is perfect en niemand is perfect toch? Maar een 9 is ook goed en ach verder is het wel goed. Die medewerkster van laatst heeft goed voor mij gezorgd dus wat heb ik te mopperen, niets.

Duidelijk en overzichtelijk en snel levering

vlotte levering

vlotte levering, de gevraagde producten zijn geleverd.

Super goed

Ik ben erg blij met jullie altijd alles goed geregeld gr Sonja

prima snel geleverd ook

niets op aan te merken goede service en site

Snelle verzending en mooie producten voor eerlijke prijzen! Zeer tevreden!!

Een drogist die veel assortimenten heeft.

Een prettige online drogist. Die veel assortimenten heeft. Kan makkelijk bestellen. Sait is overzichtelijk. En bestelling word snel geleverd. En anders krijg je wel een berichtje van ze, als bestelling vertraagd is. Ik ben er dik tevreden over.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

FANTASTISCH

steeds een goed advies een groot assortiment in voorraad goede prijs en een vlotte bediening.

gewoon top

snel geleverd en een goede prijs

Je weet niet wat je mist, kies voor de Online Drogist

Is the Best Online Drogist ever. Excuus ik had veel meer willen schrijven, maar ben zwaar ziek momenteel. Volgende keer meer uitgebreid.

Snelle bezorging.

goed en snel geholpen

goed gen snel geholpen

Een lekker vertrouwd adres

Al jaren doe ik mijn shopping online bij DOD, drie redenen daarvoor: 1) 1) kwaliteits produkten voor een goeie prijs 2) praktisch altijd op voorraad of snel weer aangevuld 3) geweldig snelle levering. Wat wil een klant nog meer? Een blije klant, dat spreekt voor zich.

Fijne online drogisterij!

Snelle levering, goed verpakt en mooie prijs!

Snel en correct

Ik kreeg binnen een dag de gevraagde producten

Elke keer weer TOP!!

Ik bestel regelmatig. De prijzen zijn goed. Het assortiment is goed. De verwerking van de bestelling, je op de hoogte houden van de status van je bestelling, en de bezorging, zijn uitstekend. Ik ben een blije klant.

goede prijs/kwaliteit en info op site

Altijd weer bij hun bestellen: goede infi en vlotte levering, daarbij ook nog goede prijs/kwaliteit verhouding. Kijk zelf maar en geniet van geschiktste prijs en kwaliteit.

vlotte, correcte levering

Bestellingen worden correct en snel afgeleverd. Redelijke prijzen.

Prima levering

De ene dag bestelt, de volgende dag gekregen.

Wel hoop ik dat de piramide thee Rooibos met cremberry's thee weer terug komt .

prima, snel en netjes

Bestellen is super eenvoudig, makkelijk en snel. Ga zo door. Wij zijn zeer tevreden

Producten na 1,5 week nog niet ontvangen

Ik kan geen beoordeling geven, aangezien ikde producten nog steeds niet heb ontvangen.

Snel in huis

Een snelle verzending maakt de online drogist ook waar, volgende dag in huis! De distributie is goed op orde. Bestel hier zeker weer.

uitgebreid assortiment

fijne website snel en correct geleverd een aanrader

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam