Overzichtelijke site en snelle Levering

Goede ervaring.

Tijdige correcte levering.

Helemaal goed.

Een makkelijke manier om drogisterij artikelen te bestellen en deze thuis te laten bezorgen. De bestelling komt altijd heel snel.

Ik heb zeer goede ervaring met De Online Drogist. Duidelijke website, makkelijke manier om te bestellen, betalen en snelle levering. Kortom Prima.

heel goed

snelle levering, goede prijzen, goede kwaliteit

Snel en efficiënt. Hij heeft nooit gefaald.

Onlinedrogist, lekker makkelijk!

Fijne site met overzichtelijk aanbod, makkelijk bestellen en lekker snel geleverd. Top!!

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering.

Perfect ga zo door!..

in een woord oké.

Mijn product had een goede prijs, gratis bezorgd ( vanaf 20 euro ) en binnen de beloofde tijd bezorgd

Gewoon perfect

Tevreden

Goede service en snelle levering ga zo door

Duidelijke site, goede communicatie en zeer snelle levering

Betrouwbaar

Correcte en betrouwbare online drogist. Erg blij mee.

Ruim assortiment óók bio producten

Een van de fijnste webwinkels voor dagelijkse producten. Ik koop meestal in stenen winkels, maar af en toe doe ik een verzamelbestelling bij DeOnlineDrogist. Specifiek voor bio producten. Verzorgingsproducten, maar ook etenswaren. Ruim assortiment, prijzen zijn scherp, leuke aanbiedingen ertussen. Ook handig dat staat aangegeven hoeveel producten er nog op voorraad zijn en ook handig dat je kunt zien welke producten er nu niet op voorraad zijn.

altijd snel op en tijd geleverd

super goed bedrijf met heel veel keus en zeer betrouwbaar

Zoals altijd snel geleverd en een prettige website.

Snelle bezorging

Goede prijzen en ruim gesorteerde producten

Snel en compleet

Correcte bestelling en snel geleverd

geweldig

geweldig

Super snel

Helemaal blij

Tevreden

Snel besteld en bezorgd.

groot assortiment, snelle levering

groot assortiment met duidelijke omschrijving om een goede keus te kunnen maken. daarna snelle levering

Weer die stomme mailtjes achteraf!

Is het niet mogelijk om gewoon iets te bestellen zonder dat daarna altijd een mailtje moet komen om je ervaring te delen? Cijfertjes geven… Ga weg!

Aankoop en levering perfect verlopen

Aankoop en levering zeer vlug verlopen

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam