Weer die stomme mailtjes achteraf!

Is het niet mogelijk om gewoon iets te bestellen zonder dat daarna altijd een mailtje moet komen om je ervaring te delen? Cijfertjes geven… Ga weg!

Aankoop en levering perfect verlopen

Aankoop en levering zeer vlug verlopen

Alles klopt

Makkelijk te vinden en op tijd. Alles klopt zoals beloofd

Snelle levering. Juiste bestelling. Snel te vinden op de site met aantrekkelijke kortingen

Positief

Snelle levering. Goede prijs. Groot assortiment. Ik kan alleen de factuur nooit vinden

Prima organisatie

Het gaat allemaal voortreffelijk

Goed tot zeer goed

Klantvriendelijk

D.O.D. snel en zorgvuldig

Bestellingen op de site zijn eenvoudig en rustig te bekijken. Eenmaal bevestigt volgt duidelijke bevestiging en snelle verzending. Ik ben dus een terugkerende klant voor mijn vitamines en andere producten.

Helemaal goed

Correct in elk opzicht. Vanaf de bestelling tot en met de bezorging. Vriendelijke prijs.

Redelijk

Helaas was 1 verpakking open gegaan waardoor muesli door hele doos lag Was stevige doos maar waarschijnlijk door post beschadigd Eerste keer gebeurd hopelijk niet meer

Correcte en snelle levering

Grote keuze en ik vind wak zoek

Uitstekende webshop

Misschien niet altijd laagste prijs maar combinatie service gerichtheid, beschikbaarheid en snelheid van leveren is soms niet in geld uit te drukken.

Het product voldoet mijn verwachtingen volledig

snelle, goede en correcte service plus een zeer ruim en goed assortiment!

We bestellen vaak en zijn zeer tevreden. Slechts één keer iets verkeerds gekregen wat correct en snel werd afgehandeld. Verpakking doorgaans slechts papier en karton, geen plastic. Glaswerk komt altijd heel aan dus het wordt ook goed ingepakt. Eigenlijk hebben we helemaal geen klachten, een 10 dus!

Snel, keurig verpakt en alles op tijd. Tot de volgende bestelling

Snel en efficiënt!

Snel en efficiënt, jammer geen kruidenthee van Jacob Hooij.

Altijd goed!

Snel en foutloos! En ruim aanbod

ik heb alleen goed ervaring met De Online Drogist.

altijd snelle levering van producten tegen een nette prijs

Prima verzorgt

Snel geleverd, goed verpakt, redelijk geprijsd.

Heel tevreden.

Zeer snelle levering en tevreden

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam