Tevreden, snelle levering.

S’avonds besteld en de volgende dag keurig alles in huis.

Goede snelle verzending

Producten gekregen zoals besteld

Erg veel producten voor een goede prijs.

Ik bestel hier geregeld en dat is nog altijd goed gegaan. Levering is ook heel snel. Zo snel hoeft eigenlijk ook weer niet hoor :). Het enige wat ik jammer vindt, en waarom ik ook een ster minder heb gegeven, is dat je niet zelf een review van een product kunt schrijven. Het zijn allemaal dezelfde dingen die je leest. Dus geen persoonlijke bevindingen. Het is vaak óf goed, óf slecht. Daar heb je niet zoveel aan.

Prima web winkel

Veel producten, snelle bezorging, duidelijke product omschrijving en gratis bezorging boven de 20 euro. Ben zeer tevreden klant en raad het anderen ook aan

Super bedrijf

Altijd snelle en correcte leveringen

duidelijke website en snelle levering

duidelijke website en snelle levering. Daarbij genoeg keuze en een goed product, meer kun je niet wensen, toch.

goed en snel

goed en snel

Zeer snelle levering

Interessante aanbiedingen Snelle levering

Altijd op tijd in huis

Netjes verpakt en geleverd zoals beloofd

Geweldige service en snel geleverd

Zoals altijd: snelle ontvangst

Goede producten, snel bezorgd

Geweldig goede prijzen,en snelle service

Snel makkelijk en goedkoop

Snel en makkelijk te bestellen artikelen voor een goede prijs. En gewoon binnen 15 uren bij mij thuis bezorgd.

Snelle levering . Veel keuze aan producten/ alternatieven

Vlotte levering, lage verzendkosten, mooi assortiment.

Keurige snelle levering, geringe verzendkosten

Via on line een bestelling gedaan en vervolgens goed op de hoogte gebracht wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

Gewoon goed!!

Doen we ze beloven,snel en goede prijzen.

Goed assortiment en regelmatig leuke aanbiedingen met aantrekkelijke kortingen.

fijne online shop

Prima artikelen en zeer snel geleverd

Super niks mis mee

Toppiejoppie en altijd goed. snelle levering, blij mee

Is prima verlopen

Ik heb geen aanmerkingen op de bestelling,alleen aan Post.nl die alles in de hal beneden op de grond gooien.omdat ze niet naar boven komen.zal de volgende keer maar een brievenbuspakketje bestellen.

Beste drogist

Deonlinedrogist verkoopt goede spullen en goedkoop. Als ik iets bestel wordt het snel verzonden. Als ik op dat moment niet gelijk kan betalen kies ik voor achteraf betalen. Ik zou iedereen aanraden.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam