Makkelijk bestelproces op de website, goede communicatie en altijd op tijd bezorgd

Snelle probleemloze levering

Mijn bestelling werd keurig de volgende dag geleverd, zoals beloofd. Prima verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding van de produkten.

Ruime keuze

Ik ben tevreden. Een duidelijke website. Met veel keuze. De producten werden netjes bezorgd. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling in huis.

Zeer positief

Niets aan toe te voegen. Alles positief,levering,bezorging volgende dag door PostNL. Erg tevreden!1

Heel goed.

Duidelijke website, snelle levering

De producten die ik zocht waren makkelijk te vinden en te vergelijken. De levering was snel.

Prima product, vlot bezorgd

Prima product, vlot bezorgd

Goede snelle service

Redelijk in de prijs vergelijking bijna alles in voorraad en goede en vlotte service

gweldige service

voor herhaling vatbaar en bestelling goed verpakt

Bestellen gaat eenvoudig, de volgende dag je bestelling in huis. Goede verpakt! en via track&tracé te volgen.

De winkel met groot assortiment lage prijzen en snelle levering, korrom de drogist voor mij!

Goede service als er iets mis is gegaan!

In mijn grote bestelling was edn fles schoonmaakmiddel gaan lekken. Dop wrs niet goed op fles. Waardoor de halve inhoud onbruikbaar was geworden. Na mijn telefoontje is er gelijk een nieuwe verzending gereed gemaakt zonder discussie. Ik hoefde de beschadigde onbruikbare spullen niet terug te sturen ter controle. Maar mocht ze zo weggooien. Het artikel wat niet op voorraad was zouden ze het bedrag terugstorten op mijn rekening. Goede service! En daarom koop ik hier graag!!

De juiste producten en binnen de beloofde tijd geleverd

Prima, niets op aan te merken. Keurig verpakt en alles heel ontvangen.

Goede ervaring

Alles wordt snel geleverd. En ook de levertijd wordt goed doorgegeven.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

oké

meerdere keren hier besteld, altijd snel geleverd, en nooit geen problemen gehad. groot assortiment, en een duidelijke beschrijving erbij.

Makkelijk

Goed en snel

Snelle bezorging

Vandaag besteld en echt de volgende dag in huis! De prijs van de producten is altijd goedkoper dan elders

Prima, snel geleverd.zeer tevreden

goede webshop

Goed assortiment en vaak mooie aanbiedingen. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je al vanaf 20 euro geen verzendkosten hoeft te betalen!!

Snelle correcte afhandeling

Meerdere keren al besteld hier, altijd alles op tijd en correct ontvangen. Dus een positieve ervaring!

Perfecte en snelle levering

Zoals steeds is het een perfecte snelle levering aan huis geweest en vooral zonder transportkosten door het aankoopbedrag dat laag ligt.

Altijd goede ervaring!

Goede prijzen, breed assortiment, snelle levering en fijn dat je boven de 20 euro geen verzendkosten betaalt. In het verleden wel eens gehad dat de levering toch een dagje opschoof, maar de laatste keer had ik het weer gelijk de volgende dag in huis. Fijne drogist!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam