Snel, duidelijk en prijsbewust.

Groot assortiment, klantgerichte ondersteuning (één keer een ontbrekend item, werd direct opgelost en nagestuurd). Gestart tijdens Corona, maar blijven nu klant. Ook vanwege de prijs, trouwens.

Super fijne online winkel

Ik bestel al een hele tijd bij deze online shop en ben heel erg tevreden. Ze hebben bijna alle voedingssupplementen die ik wil hebben zodat je niet een paar shops moet hebben en ontzettend snel in huis. En ook als ik eens iets vergeet of tussendoor wil bestellen vind ik het prettig dat ze het vanaf 20€ gratis verzenden echt klasse!

Voorzichtig met antwoord...

Even een tijdje niets besteld bij De Online Drogist omdat de voor deze bestelling een paar keer e.e.a. mis is gegaan. Nu toch weer geprobeerd. Qua artikelen e.d. en snelle levering e.d. net als voorheen geen commentaar. Maar als er iets geregeld moet worden hoop ik dat dat inmiddels beter gaat maar dat heeft op deze bestelling geen invloed.

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle levering

Prima prijs

Goede prijs en bestelling snel geleverd

Product en bezorging zijn prima

Zie boven

makkelijk bestellen snelle levering

In 1 woord...tevreden

De website is duidelijk en overzichtelijk. De levering snel...ben zeer tevreden. Ik bestel met de code van f.e.s. dus nog wat korting en f.e.s schiet er nog wat mee op...win/win.

Prima wat De Online Drogist, een snelle verzorging niet duur, houden zo!

Zie boven!

Snelle levering van het juiste product

Goede prijs, snel geleverd

Al jarenlang klant bij DOD dat zegt genoeg. Snel, betrouwbaar,en goede prijs/kwaliteit.

Mijn ervaring is uitstekend. Er is keuze uit enorm veel producten, soms met aantrekkelijke aanbiedingen.Het bestellen is heel simpel en verloopt vlot. Er wordt ook snel meegedeeld wanneer de bezorging te verwachten is. De artikelen worden veilig verpakt geleverd. Ik zou geen punt van kritiek kunnen bedenken en ik zal ook zeker met plezier mijn volgende bestelling plaatsen.

Altijd goede snelle levering

De snelste service aan huis!

Een correcte, snelle service aan een eerlijke prijs

Kan niet verbeterd worden.

Perfect doe zo verder.

Eenvoudig besteld, goede prijs en snel geleverd

Eenvoudig besteld, goede prijs en snel geleverd. Zoals het hoort bij een uitstekende webshop.

geweldig

Zondag besteld en maandag in huis

Alles klopte

Mooi op tijd

Altijd goeie prijs kwaliteit verhouding

Voordelig

Hele snelle levering

Snelle en goede service

Zoals altijd tevreden

Perfecte afhandeling van de bestelling.

Het zit goed en lekt niet door

Het zit goed en lekt niet door