Alles in orde; geen opmerkingen

Heel tevreden

Super snelle levering

Goede producten, goede prijs, snelle levering!

Prima producten, uitstekende dienstverlening

100% tevreden

Snel en goed!

Ik bestel nu al enkele jaren bij De Online Drogist. Prima site, betrouwbaar, snel en goed.

Prima!!

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering!

oke !

Oke

Super snel

Bestelling geplaatst en super snel geleverd. Prijs kwaliteit ook super goed , de volgende bestelling komt er weer aan .

goede prijzen en een snelle levering.

groot assortiment en gemiddeld behoorlijk goed koper.

Prima product en snelle bezorging

Prima product en snelle bezorging.

Niet tevreden

Ik wacht al bijna een maand op mijn pakket. Heb al 2 keer gemaild en ook telefonisch contact opgenomen. Toen werd aangegeven dat ik dezelfde dag nog terug gebeld zou worden, maar ik hoorde niets. Ga maandag maar weer eens bellen.

Snel eenvoudig goed

Eenvoudig bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit

Beware if you buy sunprotection on sale

The expedition is swift and the packages are always prepared with care. I reduced the amount of stars because of products on sale are sometimes almost expired when you buy them. And I don't even refer to a big sale. So buying sun protection and realising upon reception they would reach their expiration date in 3 months... Well. It is simply not worth it. I will buy somewhere else next time

Snelle en correcte levering!

Tot nu toe altijd een correcte en snelle levering.

De Online Drogist biedt een geweldige service !

De ene dag bestellen , de volgende dag in huis !

Snelle afhandeling.

Jammer dat assortiment vsm en vogel kleiner wordt.

Super, alleen zo jammer dat ik geen favorieten kan bewaren

Ik ben een zeer tevreden en terugkerende klant. Daarom zou het zo handig zijn dat ik mijn favorieten kan bewaren. Zou me een hoop tijd besparen bij het bestellen.

op en top goede service

keigoede service en mooie prijzen en acties!!!

Geweldig snelle levering

Ik zal weer bestellen

Fijne winkel goede service

Netjes degelijk verpakt

Alles naar wens, zelfs ook telefonisch te bereiken. Voor ons als ouderen heel belangrijk.

Betrouwbaar

Correct verpakte en tijdige levering ! Geheel naar wens.

Goede ervaringen door de jaren heen

Handige site, goede informatie na bestelling.

Uitstekend.

Correcte en snelle behandeling.

Voordelig en snelle levering

Het gemak om thuis een bestelling te plaatsen en om het product vaak tegen een voordelige prijs snel te ontvangen doet mij bij Online Drogist kopen. Aanbiedingen zijn écht goedkoop.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam