heel tevreden

ben heel tevreden met jullie, producten zijn naar qualiteit goed geprijsd, snel en veilig geleverd.

Respons

Raadgevende antwoorden op m'n vragen

Goede service bestelling word snel verzonden

Uitstekende service

Prijs-kwaliteit

snelle en correcte levering

Alles werd snel geleverd zoals beloofd.

Overzichtelijke site en duidelijke prijzen

Bestelling was snel geleverd en duidelijk m.b.t levertijd.

vlotte verzending dus super

Ik bestel in de toekomst meer, want de levering liep heel vlotjes, ze doen wat ze schrijven

Snelle levering, top!

betrouwbaar

Goede en ruime keuze

Ik vind hier een ruime keuze tegen goede prjzen

Altijd tevreden over De Online Drogist

Veel producten beschikbaar, concurrerende prijzen en hele snelle levering!

Snel en correct

De bestelling verliep vlekkeloos en had het de volgende al in huis.

Snel en goed

Prima site, snelle levering een goede producten.

Prima snelle levering en tegen een goede prijs

Prima snelle levering en tegen een goede prijs

Niets op aan te merken

Ik bestel vaker bij de Online Drogist omdat de producten die ik er bestel goedkoper zijn als bij mijn eigen drogist. Zeker in combinatie met de korting die ik als FNV-lid krijg. levering en bezorging is altijd vlot en zonder problemen.

Goede producten, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, perfecte track&trace.

lekker snel in huis

Netjes en goede service

Heel goed.

Alweer een prima ervaring, bij vragen direct een antwoord en de bestelling wordt door DOD snel opgestuurd. Het enige oponthoud komt door Post.nl De ervaring met dit bedrijf was niet zo poditief maar daar kn DOD niets aan doen.

Fijn dat het zo kan. In de meeste winkels is het produkt niet op voorraad.

Voor herhaling vatbaar

perfect

vlotte afhandeling goede prijs

Wilde mijn bestelling de volgende ochtend annuleren maar dat lukte niet meer. Heb op advies van de medewerker het pakket via postnl geweigerd en na een week was dit al administratief afgehandeld en kreeg ik mijn geld terug.

Goed en snel

Ze hebben alles en goedkoper dan bij de etos

Ze hebben alle soorten vitaminen en voedingssuplementen. Zijn goedkoper dan de etos of kruidvat. Snelle levering. Ook savonds.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam