super

altijd goede en snelle levering.

Duidelijke site,snelle levering

Artikelen zijn duidelijk omschreven op de site en de levering is snel

Zie hieronder

Makkelijk bestellen, snelle correcte bezorging en het juiste product. Al vaker producten besteld met dezelfde goede ervaring. Kan de Online Drogist aanbevelen.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Fijne website. Snelle levering en keurig verpakt.

Supersnelle levering

Erg tevreden, supersnelle levering!

Perfecte winkel met een groot assortiment.

Voor mij hebben ze eigenlijk de meeste producten die ik nodig heb. Ook natuurlijke produkten zodat ik daarvoor niet naar een andere winkel hoef. Wat ik ook super vindt is de enorm snelle levering! Daarbij zijn er echt leuke aanbiedingen, hoewel je wel rekening moet houden dat de originele prijs wel een advies( dus hoogste)prijs is! Maar dan nog kun je goed scoren.

Snelle levering gehad.

Snelle levering en goede keuze aan Supplementen

perfect

perfect

teleurstellend

ik had biodermal pcle besteld voor een voordelig bedrag. ik gebruik de créme al heel lang en kreeg het overzicht van de bestelling binnen. iets later een raar bericht dat de créme niet op voorraad was ( stond al in de bestellings overzicht) en nog iets later dat de leverancier lange tijd niet kon leveren. nu staat het weer op de side maar tegen veel hoger bedrag... het heeft veel gedoe opgeleverd en dat niet alleen het addertje onder het gras was volgens mij de prijs. als de klant de order heeft geplaatst en krijgt het overzicht van de bestelling dienen ze wanneer het wel weer leverbaar is na te zenden...enfin ik heb wat wel gestuurd is betaald maar begin hier niet nog eens aan, heel teleurstellend en zelf wat geniepig. snel geld verdienen is in de mode tegenwoordig ze hadden zelf het voordeel op hun side geplaatst en als de klant daar gebruik van wil maken kan het opeens niet..

Super in alle opzichten!!!

Jullie beloven wat jullie doen en ik blijf nooit “umsonst” thuis.Jullie leveren de volgende dag zoals jullie beloven en niet zoals anderen. Na betaling is er “opeens” stagnatie wat levering betreft!!!!

Goed en prompt.

Goede en prompte levering

Alles keurig netjes op tijd en goed verpakt.

Prima online winkel.

Product assortiment en prijzen zijn voor mij voldoende om deze online drogisterij te nemen om regelmatig onze bestelling te doen.

Deze keer ging alles goed!

Snelle levering, scherpe prijzen

Mijn bestelling werd super snel (gratis) geleverd. Het bestelde product was ook nergens goedkoper. Top dus!

Snelle correcte levering

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede prijzen en snelle verzending

Veel goedkoper dan andere drogisterijen en een net zo ruim assortiment. Snelle verzending.

Snel en betrouwbaar

Goede overzichten bestellingen snel leverbaar en snel geleverd. Top

Uitstekend!!

Duidelijke site, vlotte afhandeling. Op tijd bezorgd, wat wil een klant nog meer?!

Mooi vlotte bestelling.

Valt eigenlijk niet te omschrijven, het geeft het al aan. Net als op de site. s'avonds bestellen, volgende dag in huis. Prima geregeld.

Service is top!

Veel keuze scherpe prijs snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Heel goed op tijd en altijd correct

Goede producten, zeer veel keus. Makkelijk bestellen, snelle levering

teleurstellend

mijn bestelling was niet geleverd op adres moest zelf ophalen bij post

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam