Betrouwbaar, voorradig, snel geleverd

Van alle online drogisten die ik heb geprobeerd kom ik altijd terug bij DOD. Ze hebben alleen niet alles wat ik gebruik helaas. Maar wat ze hebben is super snel Geleverd (itt andere winkels) en gratis verzenden bij 20 euro (bij andere drogisten vaak bij 75 euro. Dat houdt DOD laagdrempelig om even wat spullen te bestellen. Aanrader!

Supersnel en goed geleverd

Makkelijk besteld en heel snel geleverd!

Snelle correcte levering

Goede, snelle levering

Supersnelle bezorging!

Fijne online winkel!

Echt Top.

Van het bestelproces tot de levering is alles verlopen zoals het hoort.

Hele duidelijke site

Goede snelle service

Makkelijk bestellen

Zoals gezegd, bestellen was makkelijk en de levering was snel. Heel goed.

Kwaliteit, schappelijke prijzen en snelle bezorging!

De producten die je wil kopen zijn ook snel leverbaar.

Product conform omschrijving. Netjes en stevig in verpakking.

Niks negatiefs. Gewoon als beschreven en snelle, prima bezorging in stevige verpakking.

Zeer Goed

Duidelijk Snel = Perfect !!!

Probleemloze bestelling

Mijn bestelling is probleemloos verlopen. Op zondagmiddag besteld en maandag al geleverd. Als dat niet snel is! Verder is het gemakkelijk om in de webwinkel iets te vinden en het verdere bestelproces is helder en gemakkelijk.

Vlotte levering

Aanrader!

Mooie prijzen. Snelle levering.

Correct en snel

Correct en snel

Alleen maar goede ervaringen

Alles was goed. De levering van wat ik besteld had klopte. De snelheid waarmee ik het in huis had was oké.

Zeer betrouwbaar

Altijd vlotte levering en ook de klantenservice is super!

Sneller kan haast niet!

Makkelijke site, veel en een verscheidenheid aan artikelen en de volgende dag bezorgd!

alles netjes ontvangen....

Snel en efficient

Altijd goeie kwaliteit snel en betaalbaar

Producten waren goed maar pakket was veel te groot.

Haalde mijn pakket bij Post.nl afhaalpunt af schrok van de grootte van het pakket bij eerdere dezelfde bestelde producten kreeg ik pakketten van normale grootte (standaard denk ik).Gelukkig had ik een grote booschappentas mee want in mijn fietskoffertas kon die niet nogmaals veel te groot.

Achternaam onjuist, ook na aangeven bij klantenservice!

Mijn achternaam klopt niet, dit aangegeven in een chat-gesprek met de klantenservice nadat ik het meerdere keren heb proberen aan te passen! Medewerker gaf aan dat bij hun mijn naam wel juist stond...nl Slijpen. Mijn pakket was onderweg daardoor niet te volgen. Toen ik uiteindelijk na een vertraging van 3 dgn de bestelling ging afhalen (na telefonisch contact met het Postnl-punt of mijn pakketje daar was afgegeven) stond er ook Slij op het verzendlabel ipv Slijpen! Jammer dat het zo gelopen is...waar de fout zit is niet bekend.

Ook voor mensen die het minder breed hebben en geen verzendkosten kunnen betalen!

Fijn dat je maar voor 20 euro hoeft te bestellen om geen verzendkosten te betalen! Snelle en correcte levering!

Levering zoals afgesproken helemaal fijn

Snel en prima geleverd.

Radarweg 503