Klant vriendelijk niet duur gratis bezorging en hele goed spullen ik ben heel erg tevreden met deze Online Drogist gr v liesbeth zeker aan te bevelen Ik koop alles bij deze winkel

Alles netjes compleet geleverd

Het werdt super snel bezorgd

Prima producten; snel verzonden.

Prima producten; snel geleverd.

Snelle levering van producten die niet meer in de winkel te koop zijn

Snelle levering van 1 product die niet meer in de winkels te koop is. Tevens kon er een ander gezocht middel meekomen voor onze hond. De breekbare flesjes waren goed verpakt!

Juiste en snelle levering!

Juiste en snelle levering!

Snelle levering en betrouwbaar

Ruim assortiment Duidelijke omschrijving en eenvoudig te bestellen. Geen gedoe, gewoon goed.

Top!!

Overzichtelijke site, supersnelle levering.

correcte leveringen en levertijd als aangegeven

Al een gehele tijd maak ik gebruik van de online drogist en werkt prima, is aan te bevelen. Tevens de prijzen zijn schappelijk

Fijne website

Ik ben al jaren klant bij deonlinedrogist en ik ben er heel tevreden over. De artikelen hebben een goede prijs en de service is prima.

Bestellingen zijn altijd goed geprijsd, op voorraad en snel geleverd. Dikke 10 verdiend.

vlotte levering

uitstekend

u doet wat u moet doen ,nl, leveren ik doe wat ik moet doen nl betalen

Altijd goeie service

top

gewoon goed en een snelle levering.

Mijn ervaring met De Oneline Drogist is prima

Bestellingen worden altijd goed geleverd, wij zijn heel tevreden.

alles prima geregeld

Bestellen en de volgende dag binnen, prima geregeld

Fijne webshop

Fijne webshop, alles is duidelijk aangegeven. Snel verstuurd.

Uitstekende service

Snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag meteen al in huis, top!

Vandaag besteld is morgen geleverd tegen de scherpste prijs in de markt!

Geen cent teveel!

Vlotte verzending en prima producten

Prima producten en vlotte verzending.

Uitgebreide en informatieve productinformatie

Heel positief: Uitgebreide en informatieve productinformatie, snelle levering, aantrekkelijke prijzen en nuttige reviews.

Uitstekend bedrijf, betrouwbaar en snel.

Ik bestel regelmatig bij de Online Drogist en de bestelprocedure is makkelijk. Bij benadering van de klantenservice wordt er bijzonder snel en vriendelijk, gereageerd. Men heeft verstand van zaken, dat merk je. De goederen worden ook nog eens supersnel geleverd. Ik ben erg tevreden.

Fijn winkelen bij de Onlinedrogist.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam