Ruime sortering en snelle levering

Snel bezorgd en correct

Alles wat ik online gekozen heb, wordt op een goede en nette manier geleverd en daarbij is t ideaal om pakket af te kunnen halen in een 24 uurs brief en pakketpost in de buurt.

Altijd goede service

Makkelijk bestellen, zoeken en laten bezorgen!

Top website. Heel erg tevreden. Goede supplementen en redelijk snelle bezorging. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevind en waar het eindigd. Erg tevreden!

Uitstekend, snel geleverd.

Uitstekend, snel geleverd.

Alleen maar goede ervaringen met bestellingen en leveringen.

Correcte opvolging van het order, informatie betreffende de levering en levering volgens afspraak. Kan niet beter.

Zeer kundige, vriendelijke telefonistes! Snelle levering en redelijke prijzen. De prijzen mogen natuurlijk altijd lager.

uitstekend

Bestelde artikelen altijd op de afgesproken tijd binnen

Goede ervaring,alleen moeite met bestellen en afrekenen

Mijn BESTELLING WERD HEEL GOED VERWERKT EN BEZORGD! AaLleen vond ik het moeilijk om te bestellen en te betalen. Je wordt bijna verplicht een accountaan temaken. Ikben al opleeftijd en heb oeite met al die wachtwoorden

Steeds in orde!

Bestelling steeds in orde.

ruim aanbod

goed , goedkoop en supersnel in huis

Prima geholpen.

Goede ervaring

Snelle service, netjes verpakt, goede producten.

Snelle levering, prima op orde,

Product omschreven zoals het hoort. Alles correct in verpakking. En op tijd geleverd. Top service

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering.

Heel tevreden!

Correcte levering.

Uitstekend !

Kan niet anders zeggen dat dat mijn ervaring met deze zaak in een woord uitstekend is.

Beter kan niet ,dank U wel.

Uw bericht geving werkt goed en de verwerking van de bestelling gaat zeer snel.Het kan niet beter volgens mij. Dank U wel.

Vanaf de bestelling is alles prima verlopen. Dank.

top zoals altijd

altijd alles correct verpakt en geleverd

snelle levering en duidelijkheid aan beschrijving van de producten

de website is overzichtelijk en de bestel procedure is intuïtief en daardoor eenvoud

Snel, makkelijk, juiste product

Radarweg 503