Snel, makkelijk, juiste product

Goedkoop en snel geleverd!

Topdrogist! Alyssa Ashley is niet overal verkrijgbaar, hier wel en voor een goede prijs, goede communicatie en snelle levering!

Correct, voordelig en snel

Positief!

Goede service en snelle levering.

Ben heel tevreden. De mogelijkheid om te bellen is er ook, zodat ik advies kan vragen.

Goede snelle service

Goede snelle service

Altijd hun belofte van op tijd leveren en gunstige prijzen nakomen. Prima.

Snel en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar, wat kan ik er meer over zeggen?

Perfect en snel geregeld

Zeer goede ervaringen met de online drogist

Voordelig. Snel verstuurd en geen verzendkosten. Top!!

Snelle en goede service

Super service

Ik was op zoek naar een geschikte deodorant en kwam op de website van De online drogist. Na de keuze te hebben gemaakt kreeg ik het pakketje de volgende dag al geleverd. Na een week gebruikt te hebben deed de deodorant niet wat de omschrijving aangaf.... Gisteren gebeld en keurig te woord gestaan door een dame die samen met mij heeft gezocht naar het juiste product. Vandaag is het nieuwe product al geleverd ! Echt grote klasse voor service en snelheid !

perfect

grote assorti en snel in huis,top

Snelle bezorging. En netjes verpakt. Echt prima.

tevreden

ik kan niet anders dan tevreden zijn

Keurig verzorgd en netjes geleverd

De bestelde zalf is voor een goede prijs , keurig op tijd geleverd

Snelle levering, correcte service

Grandioos! Had wat problemen met betalen, 2 keer met jullie gebeld . Heel fijn te woord gestaan en gelukkig betaling gelukt.

snel en goed

Altijd als ik iets bestel komt het goed in orde bij de online drogist. Vaak al de volgende dag of een dag later keurig bij mij op de stoep. Groot assortiment dus ik ben tevreden

Perfecte service

Vlot in huis mijn bestelling. Dat is fijn

Goed verzorgd en snel geleverd.

Goed verzorgd en snel geleverd.

Zeer snelle bezorging ,goed verpakt

duidelijke webshop met goede prijzen

Voor mijn drogisterij aankopen kies ik altijd de Online Drogist. De webshop is duidelijk, overzichtelijk, (meestal) de laagste prijzen en een breed assortiment. Bij €20 al gratis verzending en de volgende dag in huis. Ik ben uiterst tevreden

perfect

duidelijke site, voordelige prijzen, snelle verzending!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam