Alles prima!

Prima prijzen en gratis snelle verzending vanaf 20€ .

Prima zaak

Deze winkel heeft geen verbeterpunten nodig. Ga zo door.

perfect

besteld in belgie en de dag erna al geleverd. prima online winkel.

Goede producten, laagste prijs en de service is goed .

Een fijne website heel overzichtelijk

Goede service en snel in huis

Helft van bestelling ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald, nu was 1 product niet meer leverbaar. De rest wel ontvangen, maar tot op heden niks meer gehoord over het andere product die niet leverbaar was.. en al wel betaald.

hele goede ervaring

Ik heb nu een paar keer dingen van Weleda bij de online drogist besteld en ze hebben een uitgebreide keuze. De levering is vlot en netjes!

Altijd leuk winkelen

Goed aanbod aan goede prijzen en altijd leuke aanbiedingen. Ook snelle levering, kortom prima!

Uitstekende drogist

Goed assortiment, makkelijk te bestellen, goede prijs.

Prima zaak

Mijn bestelling kwam snel en was keurig verpakt, geen plastics etc.

Als ik bestel, is de bestelling al snel binnen.

Keurig juiste producten geleverd.

Blijf bij déze drogist online kopen!!

perfecte levering

alles zoals beloofd en verwacht

Vlotte levering en alles klopte. Jammer dat je onder de 20 euro verzendkosten moet betalen ook al heb je al meerdere keren iets besteld. Is zoiets als SELECT iets voor jullie ? Ik heb dat bij bol.com en daardoor bestel ik bijna alles daar omdat ik nooit verzendkosten hoef te betalen. Zelfs als ik alleen maar een boek wil hebben van tien euro. Overigens erg tevreden met de on line drogist

goed en goedkoop

paracetemol en creme besteld was hier ongeveer 30% goedkoper als in de winkel en boven de 20 euro gratis verzenden super

Mijn bestelling heb ik altijd snel in huis..

Ben tevreden over de goede uitleg bij de artikelen, die ik nodig heb !

Geen klachten

Prima producten. Nooit problemen met leveren gehad.

Nooit problemen met leveren gehad. Bestelling wordt op tijd geleverd

altijd tevreden

vlot en eenvoudig bij bestellen en leveren

Zoals altijd een snelle levering van mijn bestelling!

Ik weet dat mijn bestelling altijd correct en snel geleverd wordt. En daarom bestel ik steeds hier en niet ergens anders.

Overzichtelijke website die snel bestellen mogelijk maakt

De website is overzichtelijk, waardoor snel bestellen van wat je wilt goed mogelijk is. Levering van het bestelde was prima in orde. Dit is zeker een reden om hier weer een volgende aankoop te doen

Perfect !!

Snelle levering alles perfect. Bedankt, en tot de volgende keer.

Snel geleverd en goed verpakt

goede service

ontvangen wat besteld is. Snelle service

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam