Supersnelle levering

Overzichtelijke website. Goede prijzen en snelle levering.

Goede, snelle service

Snelle service.

Altijd snelle levering

Goede prijzen, groot assortiment en snelle levering

Top service!

Met een druk op de knop heb ik mijn waterfilters besteld en prijs goedkoper dan bij de winkels.

Zeer vlot

Heel vlot en netjes ontvangen

Adres werd bij verzending veranderd dus verkeerd bezorgd

Ik had als toevoeging op het huisnummer "apt 57" toegevoegd. Dat is bij verzending "apt 5" geworden waardoor het pakket ergens anders werd geleverd. Graag daar op letten in vervolg

Netjes!

Mijn ervaringen met de online drogist zijn altijd goed. De door mij bestelde producten zijn goed en prettig geprijsd. Ook zijn ze snel de volgende dag al bezorg met track-and-trace. Kortom ik zal zeker vaker bij de online drogist bestellen.

Prima zaak

Snelle bezorging.

Superbedrijf

Waren er maar meer bedrijven zo. Ik bestel al lange tijd bij dit bedrijf en alles is goed geregeld. Van bestellen tot bezorgen en klantenservice.

Wat ik nodig heb altijd op voorraad en snel in huis!

Trouwe klant!

Super snel !!! Alles binnen

Vlot te bestellen en snelle levering. TOP

Overzichtelijke website.

Zeer vlotte levering

Bestelling werd daags nadien al geleverd.

Ruim assortiment voor de beste prijs.

Gemakkelijk artikelen bestellen die redelijk snel thuis worden bezorgd.

De dingen die ik nodig heb en bestel worden altijd heel snel geleverd

Altijd snelle levering

TOP

Zeer veel keuze aan producten en zeer vlotte levering! TOP!

Snelle en keurige levering.

Super snel geleverd

Super snel geleverd,

Niet meer wat het geweest is

Jaren klant geweest en altijd goede ervaringen gehad met DOD en hun klantenservice, maar het is niet meer wat het is geweest. Recentste ervaring: - bestelling wordt te laat door DOD verzonden, loopt dan ook nog eens vertraging op bij Post NL, en wordt uiteindelijk in zwaar beschadigde staat bezorgd; - klantenservice reageert met standaard sorry-berichtje en besluit heel zuinigjes een deel van de bestelling opnieuw te sturen; - ook die nieuwe zending loopt flinke vertraging op; - klantenservice doet weer weinig anders dan 'sorry' zeggen en komt na heel veel heen en weer gemail met restitutie van, jawel, 10% van de aankoopprijs; - manager naar wie de zaak geëscaleerd is meldt doodleuk dat mijn klacht niet terecht is en komt met een onnavolgbare kronkelredenering waaruit zou moeten blijken dat ze de schade "eigenlijk voor de helft vergoed" hebben... Onzin! Blijkbaar is DOD zo groot geworden dat ze nu zo'n goedkoop callcenter hebben ingehuurd om alleen maar zo snel mogelijk alle berichten weg te werken, in plaats van het probleem van de klant serieus te nemen en actief naar een oplossing te zoeken. Kortom: zwaar onvoldoende! Een nette webshop stuurt gewoon de hele bestelling opnieuw, liefst als spoedzending (same day delivery), en handelt de schade verder met de vervoerder af, zonder de klant hiermee lastig te vallen. De webshop moet de gevolgen van dit soort problemen niet bij de klant neerleggen. Mijn vertrouwen in DOD is weg en ik zal hier niet snel weer een bestelling plaatsen.

Snelle en correcte levering. Verpakking is echter overgepakt door postNL omdat het blijkbaar niet goed dicht zat.

Overzichtelijk

Duidelijke site, snelle levering en goede service

Voldoet aan mijn verwachtingen. Heb een boekweitkussen besteld dat heerlijk slaapt.

Tevreden

Goede en snelle service

Makkelijk 3n snel

Bestselling makkelijk geplaatst en volgende dag in his.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam