Niet meer wat het geweest is
Jaren klant geweest en altijd goede ervaringen gehad met DOD en hun klantenservice, maar het is niet meer wat het is geweest.
Recentste ervaring:
- bestelling wordt te laat door DOD verzonden, loopt dan ook nog eens vertraging op bij Post NL, en wordt uiteindelijk in zwaar beschadigde staat bezorgd;
- klantenservice reageert met standaard sorry-berichtje en besluit heel zuinigjes een deel van de bestelling opnieuw te sturen;
- ook die nieuwe zending loopt flinke vertraging op;
- klantenservice doet weer weinig anders dan 'sorry' zeggen en komt na heel veel heen en weer gemail met restitutie van, jawel, 10% van de aankoopprijs;
- manager naar wie de zaak geëscaleerd is meldt doodleuk dat mijn klacht niet terecht is en komt met een onnavolgbare kronkelredenering waaruit zou moeten blijken dat ze de schade "eigenlijk voor de helft vergoed" hebben... Onzin!
Blijkbaar is DOD zo groot geworden dat ze nu zo'n goedkoop callcenter hebben ingehuurd om alleen maar zo snel mogelijk alle berichten weg te werken, in plaats van het probleem van de klant serieus te nemen en actief naar een oplossing te zoeken.
Kortom: zwaar onvoldoende! Een nette webshop stuurt gewoon de hele bestelling opnieuw, liefst als spoedzending (same day delivery), en handelt de schade verder met de vervoerder af, zonder de klant hiermee lastig te vallen. De webshop moet de gevolgen van dit soort problemen niet bij de klant neerleggen.
Mijn vertrouwen in DOD is weg en ik zal hier niet snel weer een bestelling plaatsen.