Prima, snelle levering

Prima.

Is ok

De eyeliner Deborah Milano is helemaal niks. Hij maakt een doorzichtige zwarte lijn die blijft niet zitten. Hij is ook niet waterproef!!! Ging makkelijk af van mijn ooglid. Niet aan te raden!!!

heel goed

heel goed

De juiste producten snel en effectief geleverd voor een aangename prijs.

Zie boven.

Bestellen en de volgende dag in huis. Dat is echt super. En als er vertraging is, wat zelden gebeurd, dan wordt dat op tijd gemeldt.

Ik bestel al heel lang bij de Online Drogist, je kunt alles makkelijk vinden wat je nodig hebt. En de levering is ook snel en goed, er was een vertraging in de levering, maar kreeg voor die vertraging 10% korting op mijn volgende bestelling. Dankjewel daarvoor

De levering prima prijs is ook goed

Altijd wordt de bestelling heel snel bezorgd en nooit heb ik een klacht.

Snelle verzending, altijd goed verpakt, laag bedrag waarbij franco wordt verzonden

Perfecte levering

Snelle levering en alles degelijk verpakt!

Betrouwbare leverancier

Mijn bestelling wordt altijd stipt op tijd geleverd en klopt als een bus

Top bedrijf

Grote keuze uit goede producten. Zonodig deskundig advies. Goed bereikbaar. Snelle levering. Kortom een top bedrijf

Veel keuze en altijd snelle verzending!

Top bedrijf!

Super goed bedrijf! Met snelle nette levering. Vriendelijke groetjes Salon Le Masqué Paula Martinus

Produkten zijn goed

Goede producten, groot assortiment goede prijs.

Prima online winkel

Snel en vakkundig geleverd.

Fijne online drogist

Snelle levering, alles goed verpakt, prima prijs/kwaliteit

Snelle levering!

Snelle levering!

Duidelijke website met verscheidenheid aan producten.

Na bestelling zeer snelle levering.

Netjes en vlot geleverd

Overzichtelijke site en altijd snelle levering

Goed ervaren personeel

Snelle bezorging

Altijd juiste levering!

Ik bestel al paar keren bij De Online Drogist en altijd juiste levering en altijd op tijd

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam