Niet goed

Niet het product geleverd welke stond afgebeeld en omschreven op de website.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

koop al jaren bij D.O.D, voordelig en veel keuze.

koop al jaren bij D.O.D, goed, snel en voordelig

Makkelijk en snel geregeld.

Het was een product dat ik alleen bij hen kon krijgen. Blij toe.

uitstekende servicecen prima prijzen

Ik koop al jaren met tevredeheid bij de online drogist

zeer correct

snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Ga zo door!!!!

Goede snelle service

Het product kwam meteen een dag later nadat ik het had besteld. Producten zijn ook goed.

Tevreden

Een fijne site om te bestellen,komt altijd goed aan.

Zeer goede ervaringen met De Online Drogist zou zeker aanbevelen bij familie en kennissen.n

Alles in orde

Prompt op de aangegeven tijd de juiste zaken bezorgd

Correct, snel en goed geïnformeerd over verloop bestelling.

Producten zijn makkelijk te vinden. Alles binnen 1 dag geleverd zonder problemen.

Uitstekende website en service

Meerdere keren bestelling geplaatst die allemaal heel goed uit afgehandelt. Mogelijkheid om bestelling op een afhaalpunt op de halen wat ik zelf erg handig vind. Website als erg gebruiksvriendelijk ervaren.

Fijne webshop

Fijne webshop, en een ruime keuze aan producten.

Super tevreden

Vertrouwde produkten voor mooie prijsjes en super snel bezorgd

Altijd tevreden

Bestel al jaren bij deze webwinkel, gunstige prijzen. Altijd snelle levering.

Snelle en correcte levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Ontgoochelend en niet te betrouwen !

Vorige week 25 potten melkpoeder besteld, er ware ze 7 beschadigd en 1 tekort. Tot op heden nog steeds niet gekregen na ontelbare contacten. We raden deze firma niet aan. Ook veel te dunnen kartonnen dozen en rollend erin gelegd, geen stabiliteit. Echt geen aanrader. Het eerst contact was wel meegaand, maar daar bleef het bij. Kies maar best een andere firma of je bent er aan voor de moeite. We zijn nog altijd in blijde verwachting maar de hoop neemt fel af. Bij elke mail is het iemand anders en wordt steeds strenger en zetten de fout niet recht, dus koop er nooit iets of je hebt het aan w rekker ! Is zeker geen eerlijke firma !

Snelle levering en goed verpakt zoals altijd.

heel goede service

Het was echt makkelijk de informatie te vinden en de bezorgen service was super goed.

alles is gegaan zo als ik dacht dat het moest gaan.

zo als ik al genoemd heb het is heel goed de bestelling was er op tijd heel blij mee

duidelijk, correct en snel

Ik ben zeer tevreden ga zo door TOP

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam