heel goed

vlugge levering zondag avond besteld maandag geleverd

Gemakkelijk bestellen,snelle levering.

Via de computer is het gemakkelijk om producten te bekijken en te bestellen. Vandaag besteld morgen geleverd met trac en trace code is de bestelling goed te volgen en weet je wanneer je thuis moet zijn.

Snelle en correcte levering, zoals beloofd!

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd is geen loze belofte. Dit met een scherpe prijs van de producten laat geen twijfel om nogmaals te bestellen.

ondermaats

Ik uitte een klacht en hierop werd niet gereageerd. Het goed dat ik bestelde was beschadigd en ik kreeg niet het juiste aantal wat ik bestelde. Een te weinig Dit rapporteerde ik en er werd geen gevolg aan gegeven.

Correct!

Snelle levering naar België en alles goed verpakt in een stevige doos.Zeer tevreden.Ook geen verzendkosten meer vanaf 20€ bestelwaarde is zeer redelijk.

Een tevreden klant

Goede prijzen en service is altijd tip top in ord3

Redelijke prijs, correcte afhandeling en verzending

duidelijk en vlugge levering

duidelijke reclame vlugge en vlotte verzending

Snelle levering, duidelijke info

Goede service (je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending), snelle levering.

Overzichtelijke website.

De bestelling..de mail die je krijgt allemaal perfect. Alleen de levering niet mijn pakketje zou zaterdag komen maar is nu verlaat door de post..maar daar kunnen jullie natuurlijk niks aan doen. Maar dat is wel een minpuntje. Verder ben ik tevreden

Top geregeld

Alles klopte !

Altijd op tijd ( op een enkele uitzondering na) Netjes verpakt

Komt afspraak na.

Komt afspraak na

super snelle bezorging

Prima producten en supersnelle bezorging. Ook goede info over de bezorging.

Snel en doelmatig

Prima, altijd op tijd.

Nutrof Omega 60 capsules

Goed service en snel bezocht

Goede producten voor prima prijs.

Ik bestelde 2 producten die kosteloos en volgens afspraak in 1 dag werden geleverd.

Altijd correct

Ik heb steeds een goeie ervaring gehad tot nu toe. Ook de leveringen zijn tijdig geleverd. Aan te raden;

D.O.D. maakt beloften waar. Vandaag besteld voor een bepaalde tijd; morgen in huis,.

Top, snel en correct geleverd

makkelijk te bestellen, snel geregeld, vlot geleverd. Kortom perfect

Goed ingepakt

De thee was netjes en goed ingepakt, graag mijn complimenten aan de inpakkers

Heel tevreden

Wederom een goede shopervaring, alles naar wens

Snelle levering van de artikelen die ik had besteld

Prima webshop!

Prima webshop!