Keurig op tijd geleverd en goede prijs.

Altijd snelle levering

Uitgebreid assortiment producten en altijd snel geleverd !

Gemakkelijk en goedkoop

Van uit je luie stoel bestellen o elke minuut van de dag

Snel en helder

alleen maar positief

Goede communicatie, prima voorraadbeheer, breed assortiment, snel en goed verpakt verzonden: top!

Prima prijs snel geleverd

Prijs was prima. Jammer dat je dat pas vanaf 20 euro gratis verzenden krijgt.

Prima! Snel bezorgt!

Vaker besteld en nog altijd goed gegaan.

redelijk/matig

Een lofwaardige snelle en correcte verzending! Het ontwerp van de duimbrace is zeer aantrekkelijk. Echter, het gebezigde materiaal van de brace, sluit zodanig af, dat al snel een niet aantrekkelijke geur ontstaat. Hier is de matige beoordeling aan te verwijten! Dank voor uw inspanningen. M.v.g. Jos Schmidt

Ruime keus en veel aanbiedingen

Veel aanbiedingen Groetjes Wilma

mijn ervaring is goed

WAAR BLIJF MIJN REKENING ?

Goede service.

Vlot geregeld

Goed en goedkoop

Pakket kwam niet op tijd

Ik had iets besteld wat ik die dag nodig had maar kreeg een e-mail dat de zending was vertraagd dus heb er eigenlijk niets aan gehad.

Levering als beloofd

Snelle levering.

Snelle bezorgd

Prima product

Bestelling perfect bezorging laat te wensen over

De bestelling ging perfect en ideaal dat je gratis kan laten bezorgen in Zwolle. Maar dan is het wel prettig dat de bezorgdienst ook goed gaat bezorgen. Ondertussen pakketje nog niet ontvangen. Heb nu een mail naar jullie gedaan.

Snelle en correcte levering

Tot nu toe alleen goede ervaringen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling tot aan de levering. Alles klopt. Kan alleen maar positief reageren. Hoopt dat het zo blijft. Dik tevreden dus.

Snel en voordelig!

Het product wat ik zoek is altijd op voorraad en ik heb het de volgende dag in huis. Helemaal top!

Al lang klant. Soms een beetje veel zoeken

Altijd goed!

Mijn bestelling wordt altijd correct afgehandeld en de levering is tot nu toe altijd heel snel! Zoals beloofd wordt!

Uitstekend geregeld!!

Keurig netjes op tijd geleverd, goed produkt

prima prijs kwaliteit

Goede en snelle service en altijd het juiste product

Heel tevreden met de geleverde service.

Ik ben heel blij met de manier hoe D.O.D. gecommuniceerd had over de bestelling. En toen het product weer voorradig was, werd er direct een bericht gestuurd om mij op de hoogte ervan te stellingen, zodat de volgende dag ik het al in huis. (Netjes ingepakt met folie en de doos met waarschuwings tape.)

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam