heel fijn makkelijk te bestellen en de levering heb je vrij snel in huis netjes verpakt kortom heel goed

Matig

Ik vondt de prijzen van de website goed geprijst. Mijn bestelling helaas alleen nooit aangekomen. Daarna zouden ze uitzoeken waar mijn pakket is hier nog niks van gehoord. Hopelijk hoor ik hier iets van

De bestelde artikelen zijn snel geleverd Ik vind alleen dat de verpakking wel een veel te grote doos was kon wel de helft kleiner

Altijd probleemloos

Ik heb vaker bij de online drogist gekocht. Altijd probleemloos, snel en een goede prijs.

Wij zijn al heel lang blij met onze Online Drogist!

De Online Drogist kan ik iedereen vertellen dat je alles kan kopen bij deze Drogist! Mocht U iets hebben verkeerd gedaan dan kan U ook contact maken met U telefoon. Veel plezier met kopen op de Online Drogist!

Altijd snelle levering ..goede producten..netjes verpakt

Snelle levering ..goede producten...altijd netjes verpakt

Prima, snelle service!

Goed product

keihard de beste

Alles loopt altijd soepel en volgens toezeggingen, in een woord TOP !

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Bestellingen goed en snel uitgevoerd. Net geen 5sterren omdat soms de uvd wat dichtbij ligt..

Heel goed en snel.

Altijd goed en snel.Ook correct als ik opbel een fijne drogist om bij te bestellen.

geweldige online drogist

Hele fijne webwinkel met een uitstekend assortiment. Goede prijzen en snelle verzending. De artikelen worden goed verpakt. Kortom, deze webshop is aanbevolen!

De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd.

Fijne verwerking

Snelle levering. Makkelijk te bestellen

Afspraak perfect nagekomen.

Kreeg de bestelling de volgende dag keurig verpakt geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding prima in orde.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Mijn bestelling besteld en de dag er naar is het bezorgd.

Mijn ervaring is heel goed. Besteld en de volgende dag bezorgd.

Snelle levering en het zat netjes verpakt. Scherpe prijzen en een groot assortiment. Wat wil je nog meer.

Goede en snelle afhandeling

X

Gekregen wat ik besteld had en binnen de tijd die ze hadden aangegeven

zeer tevreden!

ik ben erg zeer tevreden voor latste aankop ! bedankt!

Uitstekend!

De Onlinedrogist heeft een groot assortiment, snelle levering, is betrouwbaar! Aanrader!

Fijne onlinedrogist

Altijd snelle levering en alles wat ik nodig heb altijd leverbaar.Netjes verpakt ook

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam