altijdprima

mooi op tijd en vlot

Ui ratelend snelle levering.

Zeer snelle levering. Top

goede service

vandaag besteld, morgen in huis

ooo

Keurige snelle service

Nvt

Goede service en snel geleverd

Ik bestel hier regelmatig en over het algemeen worden artikelen binnen 24 uur geleverd.

De online drogist levert snel de bestelde producten en je wordt minutieus op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Zeer goede ervaring

Zeer snelle reactie en uitvoering

Ideaal

Zeer gunstige prijs Super snel in huis.

Uitstekende klantenservice

Bij de Online drogist bestel ik al jarenlang met veel vertrouwen. Prima producten en goed bereikbaar. En mocht er iets zijn dat wordt ook dat adequaat opgelost. Ik ben dus blij met ze.

Goed, maar niet supersnel.

Goed, maar niet supersnel.

Ik ben heel tevreden over assortiment en service!

Het is heel prettig uitzoeken op de website. De selectie met groen label is unique maar ook noodzakelijk want bij de Online Drogist koop ik graag verzorgings-producten die goed zijn voor mijn gezondheid.

Super snel geleverd

Ik ben super tevreden.

Bijna alles wat ik wil bestellen is op voorraad. En ene dag bestelt, andere dag in huis. Top

Het enige wat ik zou willen zeggen is dat het wat mij betreft door de brievenbus kan inplv in een doosje dan hoef ik er niet voor thuis te blijven.

Snel en goed

Prima site

Vlot en snel geleverd

Doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis en zijn goedkoper dan de grote drogisterijen

Ik ben allang een heel tevreden klant, goede service, goede producten en perfekte levering

Fijne prijzen fijne levering. Altijd alles picobello

Snelle goede service

Hele goede service en snelle verzending prijs kwaliteit verhouding ook goed

Correct

Alles op tijd en correct verpakt geleverd

Prima, zoals ik gewend ben.

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag goed verpakt thuisbezorgd.

TIPTOP IN ORDE

Uitermate tevreden over het assortiment, de aantrekkelijke prijzen en de vlotte bezorging!

Prima producten, voordelig, vlot geleverd

Goede ervaring

Radarweg 503