Snelle levering, veel keuze en uitgebreide productomschrijving

Ben erg tevreden over de Online Drogist! Snelle verwerking van bestellingen en vlotte levering, enorm groot assortiment en uitgebreide productomschrijving incl. ingrediëntenlijst en reviews. Ik koop graag bij de OD!

Snel en accuraat

Inderdaad op tijd besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. Ruim assortiment. Ik kan eigenlijk bijna alles bestellen wat ik nodig heb of wil hebben! Uitmuntende service

Hoogwaardige Bio - Pharma Nord voedingssupplementen voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Top bedrijf

Heel positief,

Snelle levering en goed assortiment

Bijna altijd de volgende dag in huis. Zo niet krijg je een berichtje met excuses voor de vertraging en een kortingsbon van 10%. Gewoon prima!

Voordelig en snel

Ruim assortiment, goede prijzen, mooie aanbiedingen, snelle levering.

Bestelling was makkelijk en duidelijk

Snel bezorgd

Snel en correct!

Alles goed geregeld!

goede snelle service

goede en snelle service en bovendien het product wat wij kopen bij de online drogist is daar het goedkoopst van alle drogisten incl de bezorgkosten, vandaar dat wij het bij de online drogist kopen.

Service zoals het hoort! Prima

Vlotte en snelle levering en goed prijzen en goede producten. Alles naar wens!

Bestelling snel binnen alleen jammer dat ik geen account aan kan maken.

Alles ging goed

Ik kon makkelijk bestellen en aanmelden. Het product werd snel verzonden en was snel bezorgd.

Altijd goed, snelle levering, prima prijzen

Super snel geleverd

Snel en goedkoop

Supersnel, goed verpakt & mooie producten!

***

Goede service, en geweldig goed

Het verbaasd me elke keer hoe snelle service en goede service is Het is echt met een paar klikken geregeld Dus betrouwbaar Veel keuzen , dus ga zo door mensen

Snelle levering!

Duidelijke bestelsite. Snel bestellen, snelle afhandeling, snel geleverd!

Snel en groot assortiment

Top! Snel!!

Volgende dag in huis.

Ik bestel volgende dag binnen zonder gedoe wat wil een mens nog meer.

Prima en goed verpakt

Producten zijn goed leverbaar en goed verpakt

Alles is optimaal: site, be- en verzorging.

Ik blijf De Online Drogist trouw. Ook omdat de gratis verzending al bij besteding van € 20,00 is.

Klant heel goed

Heel goed ik ben te vreden dankuwell

Goede service, snelle verzending

Radarweg 503