Nooit enige klacht gehad. Snelle en zorgvuldige afhandeling van bestellingen .

(altijd) op tijd geleverd

zoals altijd: alles volgens de catalogus. Mooie aanbiedingen. Goede producten

Ik ben altijd zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en het lage bedrag van verzendkosten. Laatst was mijn pakket verloren bij postnl en na twee weken wachten en de moeite die men vanuit de online drogist deed door navraag bij postnl wat helaas niet tot een positief resultaat leidde heeft de medewerkster van online drogist mij alsnog het artikel gratis toegestuurd (omdat het verdwenen product al betaald was

Ik ben heel tevreden. Snelle levering

Niets op aan te merken

Goede prijzen en snelle levering

Superbedrijf

Aanbod oké Prijs. Oké Snelle bezorging! Echt tevreden!

Altijd snelle levering

Vandaag besteld, morgen goed verpakt al in huis. Top!

Snelle levering en leuke aanbiedingen zorgen ervoor dat ik vaak de producten bij DOD bestel.

Goede communicatie, tijdige levering.

Wij hebben reeds meerdere malen een bestelling geplaatst en telkens waren wij zeer tevreden over de tijdige levering en geleverde producten.

Ik houd van dit winkelshop! Ik gebruik deze winkel als ik gezondheidsvoeding en cosmetica van natuurlijke oorsprong koop.

Ruim assortiment, goede service

Ik gebruik altijd producten met natuurlijke ingredienten. Die zijn genoeg te vinden bij de Online drogist. en betaalbaar. De levering is, naar mijn mening, de laatste tijd wat minder snel.

Mooie winkel, goed en fijn geholpen

Mooie ingerichte winkel, ruim gesorteerd assortiment, fijn geholpen door de winkel bediende

Besteld en volgende dag al thuis

snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Prima producten en goede prijs! Aanrader!

Levering duurde wat langer deze keer, maar goede communicatie hierover!

Betrouwbaar

Altijd een snelle en betrouwbare levering.

Ik heb hele goede ervaringen

De producten zijn goedkoper dan in de winkel en daarom bestel ik graag bij De Online Drogist. Mijn bestellingen worden altijd binnen 2 dagen bezorgd.

Snelle levering voor goede prijs

Goede prijzen snelle levering

Zeer geslaagd al jaren

Heldere communicatie!

Snelle levering!

Snel geleverd, goede prijs

Al vaker besteld nar tevredenheid. Maandag al in huis en de beste online prijs.

Snel en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Prima. Verzorgd

Netjes en snel geleverd

snelle bediening, goed toegankelijk en prima kwaliteit.

nvt

Radarweg 503