Blij met DOD

Ik koop al geruime tijd bij De Online Drogist en ben zeer tevreden. Allereerst vanwege hun service. Ze hebben een zeer uitgebreide keuze aan artikelen, maar toch ontdek ik toch altijd weer iets nieuws. Ook blij met de aanbiedingen die ze hebben en volgens mij zijn ze echt niet te duur.

Keurig, zoals altijd.

Keurige en tijdige levering!

Snel en goed geleverd

Exact wat ik er van verwachte.

Alles ging volgens afspraak.

Altijd dik in orde!!

Gewoon een goede webwinkel!

snel besteld en snel geleverd

ruime keus tegen goede prijs

Hartstikke goed

Mijn bestelling op 2e paasdag geplaatst, maar gewoon de volgende dag al in huis. Netjes ingepakt en bezorgd.

Prima en snelle bezorging

Prima webshop

Snel geleverd!

Duidelijke website, snelle levering

Groot assortiment, duidelijke website en snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt. Ben tevreden.

Ruim assortiment, voordelig en snelle levering

Snel en Makkelijk !

Ik heb alle gewenste producten gevonden bij De Online Drogist en het pakket is snel aangekomen. Dus een prima koop!

Selle levering

snel , efficient en voordelig

Prima bedrijf en producten

Ruime keuze en snelle levering.

Snel, accuraat

Een bestelling geplaatst bij de Online Drogist is niet alleen scherp geprijsd, maar ook snel geleverd.

Geweldige webshop.

Ik ontving laatst van de pakketdienst een zeer beschadigd pakket en toen heb ik contact opgenomen met Deonlinedrogist. Dit werd professioneel en zeer vriendelijk opgelost, verder ben ik super blij met deze webshop en beveel deze aan bij anderen:)

Super!!

Overzichtelijke website, je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden en snelle levering. Top!

Besteld en was binnen paar dagen al binnen.

Snelle levering en een mooie prijs

De bestelling werd reuze snel geleverd. De prijs die ik betaalde voor mijn bestelling was zeer concurrerend.

Ik ben zeer tevreden.

Dit was mijn eerste bestelling bij de Online Drogist. De zeer snelle levering en de scherpe prijs zullen mij zeker laten terugkomen.

zoals steeds verzorgde aflevering van bestelde producten

producten zijn steeds zorgvuldig verpakt, zodat bv. lekken van onderhoudsproducten vermeden wordt. Ruim aanbod van onderhouds en verzorgingsproducten aan voordelige prijs.

snel en voordelig

in een woord Geweldig