Prima webwinkel

Grote sortering producten. Ook veel biologische producten. Bij klachten wordt snel gereageerd en het verkeerde of ontbrekende product per omgaande toegestuurd. Super!

Gemakkelijk bestellen en vlotte levering

Besteld………..geleverd

Geen ander woord als prima

Goede prijs snelle levering

Gewoonweg goed zowel de prijs als de levering doen wat ze communiceren

Uitstekend.

Snel, voordelig en gewoon goed zoals het hoort.

Alles prima, bestelling, levering

Ik ben vaste klant bij online drogist. Ben tevreden, MAAR wil niet iedere drie maanden een beoordeling geven. Dus s.v.p. daarmee stoppen

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, leuke aanbiedingen. Je krijgt per mail je factuur en de bijsluiters van de medicijnen. Snelle levering als de postnl meewerkt, maar dat ligt aan de postnl, niet aan de online drogist, die levert op de afgesproken tijd, maar de postnl bezorgd geregeld niet op de afgesproken tijd en stelt bezorgingen uit.

snel

prima service.

Correcte leveringen!

Ben heel tevreden met online drogist

Verschrikkelijke ervaring, en niet 1 keer maar echt al een paar keer. Ontwijk dit bedrijf!

Verschrikkelijke klantenservice. Meer dan 6 keer mijn bestelling niet binnen gekregen terwijl ik daar EXTRA voor had betaald! Dan dien je een klacht in, en krijg je manipulaties terug waarin je wordt gedwongen om excuses aan te bieden (Omgekeerde wereld, werkelijk absurd.) ipv andersom. Elk ander bedrijf geeft als eerste een fout toe, daarna krijg je een poging tot excuses aanbieden, en dan maken ze het goed met je en krijg je zelfs korting of wat geld terug. De Online Drogist echter, die behandelt haar klanten als vuil. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, en ik ben bang dat het hier gaat om trieste racistische motieven, ik kan er niets anders van maken, of dat, of gewoonweg amateuristisch en ongelooflijk grof en gulzig. Jammer.

Gisteren besteld, vandaag in huis. Ik heb goede ervaringen met DOD.

een fijne en snelle eerlijke online drogist.

ik heb regelmatig besteld en altijd snel en goed geleverd.

Zeer vlotte afhandeling en correcte levering

Een bestelling wordt vrijwel altijd afgehandeld in de beloofde levertijd. Bij een leveringsprobleem van een bepaald product krijg je bericht. De bestelling is goed beschermd ingepakt.

Blij met de vloeibare jodium van Biotics

Blijkbaar raakt onmisbare jodium overal spoedig uitverkocht, en was blij dat ik het hier nog kon vinden voor een redelijke prijs!

heel goed

alles ok,geen opmerkingen

Zeer tevreden maar zou wel mooi zijn om kortingsbonnen of punten te sparen.

Vlot,correct en prijsvriendelijk.

Vlotte en nette bediening

Binnen 24 uur was mijn pakketje binnen met nog wat leuke monstertjes.

Gewoon goed

Alles volgens de bestelling snel geleverd

Goede service juiste ingo

Goed en snel geleverd

Goede drogist.

Degelijke, snelle service en goede waar.

Good experience

Easy to use website and delivery was quick. 5/5

Groot assortiment, altijd goede prijzen en bezorging geweldig! Had zondagmiddag besteld en maandagochtend in huis!!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam