Fijn webwinkel

Ruime keuze en snelle verzending!

Fantastisch!!

Goede artikelen, snelle bezorging!

Uitstekende service

Vlotte bezorging, interessante aanbiedingen, uitstekende service, artikelen altijd op voorraad. Ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf.

supersnel

Vandaag bestelt, morgen in huis!

Good customer service

I received the wrong product, i messaged customer service and they immediately assisted me and sent me the correct product and let me keep the incorrect product as well. Real customer service!

Altijd goed en snelle levering.

Ik bestel al jaren bij de Online Drogist. Ben erg tevreden en de levering gaat altijd snel. De produkten worden goed ingepakt.

Snel en goed

Gewoon goed

Bestelde artikelen worden snel geleverd en de prijs-/kwaliteitverhouding is gewoon goed.

Goede prijzen en snelle levering

Als je prijzen vergelijkt is de Online Drogist misschien niet altijd de goedkoopste Maarheeze grote voordeel is het kleine aankoopbedrag voor gratis levering.

Levering snel en voordeliger voor mij dan apotheek

Ik haal hier mijn Vichy- en speciale haarproducten. Snelle levering en voordelig

Prijs kwaliteit en service klopt helemaal

Altijd goede ervaringen gehad.

snel en betrouwbaar

Blij met de service. Aanbood is breed toch mis ik een paar merken, en enige andere vind ik onder de maat. De kwaliteit bewaking dus kan nog ietsje verbeterd.

Snelle verzending

Nvt

Veel keuze, snel bezorgd.

Veel keuze, snel bezorgd en af en toe ook nog een aanbieding. Goed dat de bezorgkosten pas gratis zijn bij 30 euro (dacht ik), dan besteld niet iedereen voor kleine dingetjes maar denk je erover na.

GOEDE SERVICE

BESTELLING ZEER SNEL EN GOED VERPAKT IN HUIS

Bestellen, betalen en bezorgen.

Het bestellen, betalen en bezorgen gaat bij de Online Drogist super snel en zorgvuldig.

Snelle levering en goedkopere prijzen

Ik ben heel tevreden.

Ik werd accuraat en vlot geholpen. Ook de website is goed toegankelijk.

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Mijn ervaringen zijn goed, ben tevreden.

Goede ervaring

Fijne website, veel keus.

Makkelijk zoeken op de website. Maar 'voor 21.30 besteld, de volgende dag in huis' klopt bij deze bestelling niet. Ik wacht nu al 2 dagen op iets wat mijn zoon erg nodig heeft!

Goed en snel verzorgd

Al regelmatig doorgegeven aan vrienden Prijs ook zeer aantrekkelijk

Altijd snelle service en bezorging.

Betrouwbaar en betaalbaar, ik bestel altijd hier.

Snel en goed

Gewoon zoals het hoort. Snel en goed

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam