Snel en goed

Gewoon zoals het hoort. Snel en goed

Alles ,in orde ,levering binnen 24 uur Top !

Goede en snelle levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden over het behandelen van je bstelling.

Zeer snelle levering!!

Prima website om medicijnkastje aan te vullen.

Ik ben al jaren tevreden over de Online Drogist. Heel fijn dat ze boven de 20 euro geen verzendkosten in rekening brengen.

Snelle levering en prima service!

Snelle levering en prima service!

Snelle bezorging!

Goeie service

Altijd tevreden, snelle levering !

altijd snel

De service is goed, de levering snel en de producten zijn zoals verwacht.

snelle bezorging, veel keuze

positief. veel producten, vaak kortingen en het wordt in een mum van tijd bezorgd.

Snel, goed, netjes, betaalbaar, gewoon fan!

Wordt altijd ontzettend snel geleverd. Ik had ooit een keer iets wat niet geleverd kon worden, dan duidelijke en snelle communicatie. Goede service. Echt een aanrader.

Supersnel het goede product geleverd.

Zoeken op de site is een makkie. Snelle afhandeling.

Gewoon goed.

Snel geleverd, goed verpakt, goede communicatie

hb

de bestelling werd vlot verzorgd, slechts post.nl bleef wat in gebreke kregen in eerste instantie door dat er de volgende dag geleverd zou worden echter dit werd bijgesteld en werd de volgende dag 's morgens echter werd pas in de middag geleverd

Super goede service

Ik ben zeer tevreden over de snelle service en levering

Helemaal top!

Mijn eerste online bestellingen hier gedaan, ging gelijk perfect dus er volgden er meerdere met veel succes.

Snelle levering van het bestelde

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle en accurate behandeling en levering

Eenvoudig te bestellen, snel in huis.

Geweldig!

Supersnelle levering, bestelgemak, gratis verzending vanaf 20€ is een groot pluspunt, en een groot en heel uitgebreid assortiment! Top!

plezierig

ze kunnen altijd goed luisteren en adviseren

Snelle bezorging, keurig ingepakt

Mijn bestelling kwam direct de volgende dag. Alles was keurig ingepakt. Positieve ervaring.

Fast delivery fair prices

The prices are incredible, and the delivery was super fast. I'm thrilled with the experience. I would improve the website; it's not an easy website to navigate.

Goed bedrijf.

Snelle levering en tegen scherpe prijs.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam