Altijd alles correct.

Super snelle levering.

Mijn bestelling wordt altijd de volgende bezorgd. Wat heel handig is is dat je bestelhistorie kunt gebruiken om wat je eerder hebt besteld nogmaals te bestellen. Ik raad de onlinedrogist zeker aan!

Prima!!

Prima!! Snelle correcte levering.

Vlotte bestelling zeer vlug geleverd

De bestelling is zeer vlot geleverd in het post nl punt in de buurt Uitstekende communicatie

Tevreden

ik ben tevreden anders blijf ik er niet kopen.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Je suis très contente

La commande a été facile et la livraison très rapide.

Topservice en topproduct

Product zeer goed verpakt en snel geleverd. Volledig naar verwachting.

Uitmuntend

Goede service. Altijd op de aangegeven datum leveren. Altijd wel aanbiedingen en het voornaamste is laagdrempelig voor bestellingen om gratis levering

Dik tevreden

Snelle levering en de zending was goed verpakt. Ik bestel vaker de De Online Drogist en het gaat altijd goed.

vlotte bezorging

En eenvoudige manier om te bestellen

Altijd snel en goed

Ik bestel graag bij De Online Drogist. Bestelling wordt correct uitgevoerd en bijna altijd korting op merkartikelen.

altijd prima

bestel al jaren bij Julie en blijf dat ook doen ,ben dik tevreden

Betrouwbaar en efficiënt!

Ik heb al veel bestellingen geplaatst en ben altijd tevreden met de service. Alles wordt netjes verpakt en de levering is altijd snel. Het is fijn om te merken dat je kunt rekenen op een betrouwbare en efficiënte afhandeling van je bestellingen.

Snelle levering. Prima prijzen en produkten.

Goede prijs. Kwaliteit

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis. De prijs was scherp en netjes verpakt! Erg blij mee!

in 1 woord TOPPY!!!!

een super bedrijf!!!!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, vlotte levering.

Niets op aan te merken, vlot en goed!

Niets op aan te merken, vlot en goed!

Snelle no nonsense service en goede producten

Heel tevreden!

Perfection!

I have ne et sen one comptant online who is sending straight everything in 4 days as I am in south France! Produits are perfect and Customer expérience is just amazing! Thanks

Goede Service

Kwaliteit Goede Service Goede aanbiedingen

Top drogist

Snelle verzending en altijd mooie aanbiedingen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam