Goed verpakt en snel verstuurd!

Snelle en betrouwbare website,alles wordt snel geleverd.

Goeie en snelle levering en betrouwbaar en je hebt alles snel in huis meestal de volgende dag al.

Snelle verzending

Super snelle verzending. Gisteren besteld vandaag in huis

Top !

Snelle levering Goede prijzen Top communicatie

Ruime keuze

Zeer ruime sortering en snelle bezorging

Snelle bezorging netjes verpakt

Goed verpakt en snelle bezorging

ik ben zeer tevreden

Goede produkten en adequate afhandeling

Al een paar jaar goede ervaring met De Online Drogist.

snelle levering van een goed product

Makkelijke site, snelle levering

Prima vlotte levering

Prima ervarng met online drogist. Bestelling vlot in huis. Volkomen naar verwachting. Betrouwbaar adres waar ik vaak bestel als ik medicijn o.i.d. nodig heb.

goedkoop en vlot verzonden

goedkoop en vlot verzonden

Net als anders uitstekend

Altijd uitstekend verpakt en snel geleverd

Snel bestellen en snel geleverd

Overzichtelijke website met kompleet assortiment en bijna alles in voorraad. Vandaag bestellen, volgende dag geleverd!

Duidelijk, zeer snel,

Betrouwbaar en voordelig

Altijd kom ik weer uit bij de online drogist

Snel en goed

Snelle levering. Goede communicatie. Zeer scherpe prijsstelling

Echt erg goed!

Bestelling geplaatst. Werd keurig verpakt geleverd. Veel goedkoper dan in de winkel kopen. Blijf ik doen!

Op tijd en in goede staat ontvangen

snelle levering top

super tevreden

Eindelijk

Na lang wachten kunnen we de cranberry capsules bestellen. Spijtig, ik zou email krijgen wanneer ze op voorraad zouden zijn, dat is niet gebeurd

Overzichtelijke site. Betrouwbaar. Veilig betalen. Artikelen goed verpakt en snel geleverd.

Nette en super levering!!

Mijn bestelling was snel en keurig geleverd

gesprek 16/8 jl

16//8 jl heb ik een onaangenaam gesprek gevoerd met een medewerker. Ik had een klacht over chi reuksteen en pepermuntolie . Mijn ervaring geven geen reuk af maar wel ongever 20,00 euro betaald Antwoord het is een kwaliteitsprodukt over de notenmelange van boer naam ? ook een klacht. Antwoord eerst klagen over de chi en nu over de noten. Het is een kwestie van smaak. na wat heen en weer gepraat een kortingscode gekregen. Nog nooit eerder een akelige gesprek met een medewerker gehad.

Snelle bezorging en vaak de goedkoopste!

Snelle bezorging, uitgebreid assortiment, vaak de goedkoopste, en goede aanbiedingen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam