Goedkope goede producten

Ik heb nu al een aantal keer bij jullie besteld. Echter het valt me op dat alles los in de doos wordt "gegooid" met als gevolg dat doppen van deo bussen eraf gaan en kapot zijn en flessen shampoo open gaan waardoor er allemaal shampoo in de doos zit. Kortom het is goedkoop maar de verpakking mag wel wat beterder.

Verzendserviice

Ik was te laat om mijn bestelde product op het ophaalpunt af te halen . Gratis werd mijn bestelling opnieuw verzonden. Wat een super service . Bedankt hiervoor.

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering en veel goedkoper dan anderen drogisterijen

Snelle en uitstekende levering

Perfecte ervaring: makkelijk bestelproces, snelle en goede levering.

Goeie korting! Snel geleverd!

snel en zorgvuldig

snel en zorgvuldig

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Twee potten Bambu koffievervanger besteld. Prima kwaliteit voor een prima prijs. En nog snel geleverd ook.

goed prijs en snel verzending

snel verzending

Niets op aantemerken

Snelheid, prijs en assortiment.

Zeer positief

goed product voor een normale prijs, levering snel en adequaat geleverd.

Het is zo besteld en de volgende dag in huis

Vandaag besteld en morgen dus e ht ook in huis. Erbij zo een zaken die zeggen vandaag besteld en morgen in huis. Nou mooi niet. Maar de o line drogist dus wel. Echt geweldig. Produkten ook prima dus geen ene reden tot klagen alleen maar zeer positief.

zeer snelle correcte levering e bijna altijd 'n heel goede prijs.

zoals ik al in die ene zin aangaf zijn wij zeer tevreden over de correctheid en snelheid waarmee geleverd wordt . Ook de zeer goede verpakking bij breekbare spullen verdient 'n pluim . En de prijzen zijn , op 'n paar uitzonderingen na , gewoon heel goed.

Goede ervaring, snelle levering

Hele goede ervaring met de onlinedrogist

Hele goede ervaring met de onlinedrogist altijd alles op tijd geleverd, chapeau

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Prima aanbieding en overzichtelijke website.

Altijd snel geleverd en korting van 10%.

Hele snelle levering!

Vichy oogcreme

Tubetje Vichy oogcreme was al open geweest

De webshop heeft een groot assortiment met goede product omschrijvingen, dat maakt het juiste artikel kiezen eenvoudig. Volgende dag geleverd, alles in 1 doos, perfect.

De producten makkelijk te vinden en heel snel geleverd in een woord top

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam