Prima webshop

Prima webshop. Mooie aanbiedingen en duidelijke site. Makkelijk zoeken. Snelle levering.

Vlot afgeleverd

Goede prijs en snel ontvangen volgens afspraak

Goede uitleg, snelle verzending en betaalbare producten

Geen problemen

Zie boven

goed bedrijf en redelijke prijzen

prima aflevering

Heel snel bezorgd

Snelle bezorging, goed product

Snelle bezorging, goed product

In alle opzichten uitstekend

Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen, supersnel geleverd, goed verpakt. Een absolute aanrader!

Uitstekend!

Goed produkt, nette prijs en supersnel verzonden, helemaal top!

Zeer goed bedrijf

perfect

Het gevraagde is snel geleverd.

Snelle levering,

Heel correct

Heel correct

Zeer nette mensen

Door een fout van PostNL, was mijn bestelde pakket op een ander servicepunt afgegeven, met voor mij niet-haalbare openingstijden. Na een mailtje aan de klantenservice van De Online Drogist is het heel netjes opgelost; de inhoud van het pakket is direct nogmaals verstuurd, zonder extra kosten voor mij zodat ik de spullen toch snel in huis zou hebben. Het pakket van het servicepunt kon ik dan laten liggen zodat het na een week retour gestuurd zou worden. Eigenlijk vind ik 5 sterren nog te weinig voor deze klantenservice... Kortom: zeer nette, snelle oplossing van een probleem buiten De Online Drogist zijn schuld om...

betrouwbaar

Utmuntend

Niets aan toe te voegen

Niet blij met mijn bestelling

Ik was niet blij met mijn bestelling was veel te groot moest heel veel er afknippen en het bleef maar een paar uurtjes plakken.

Goede website; heel ruim aanbod. Snelle en zorgvuldige verzending.

Gemakkelijk bestelproces en snelle levering

Na een tip in het ziekenhuis de bodycreme en lotion van Eucerin besteld. Meteen de volgende dag binnen. Geweldig. En ook zonder extra verzendkosten.

Snel

Snel en netjes

De volgende dag geleverd zoals beloofd. Alleen jammer dat het minimale bedrag voor gratis levering omhoog is gegaan van 20 naar 30 euro

mijn ervaring met de online drogist is uitstekend

mijn ervaring met de online drogist is perfect prima klanten service

Alles zeer goed geregeld

Goede service en precies op tijd geleverd en een vriendelijke chauffeuf

Mooi assortiment en snelle verzending!

Mooi assortiment van skincare producten en ook snel geleverd!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam