Het gemak waarmee producten gevonden kunnen worden.

Ik vind het geweldig omdat ze bestellingen heel snel verzenden, ik vind het fijn omdat ik er bijna alles kan vinden en ze elk probleem snel oplossen en antwoorden.

Vertrouwd en betaalbaar

Heel goed en altijd op tijd geleverd

geleverd volgens afspraak/bestelling

correct; ook deze bestelling verloopt weer volgens wens

Altijd uitstekende service en goede kortingen.

Ik bestel hier al een lange tijdje en ben zeer tevreden over de consistent uitstekende service, de geweldige kortingen en de snelle levering! Ik beveel ze van harte aan!

Goede begeleiding

Snelle afhandeling en bezorging

Betaalbaar

Door te kijken naar wat ik nodig heb en wat in de reclame is, heb ik voordeel van de aanbiedingen.

Zeer goede service

Zeer goede service

geweldig

alles wordt primas verzorgd

Vandaag besteld morgen in huis.

Goede producten, prima prijs!

Makkelijk te bestellen via de site, en snelle levering.

Fijne web shop

Ik bestel hier regelmatig en ben zeer tevreden. Nette prijzen en snelle verzending!

De allersnelste!

Altijd alles keurig verpakt omgaand in huis.

Gewoon goed

Zoals beloofd wordt ...helemaal goed.....met een dag in huis ...goede service

overal uitverkocht

goede dag, mijn deo was op, dus nieuwe kopen. ik koop altijd online, want in een stenen winkel verdwaal ik. zo loop ik tegen een aanbieding aan: 5 halen, 2 betalen, da's boffen!! uitverkocht, dus even gevraagd aan de chatbot wanneer het weer voorradig is en of de aanbieding dan nog geldt. helaas nog geen antwoord gehad. een mailtje aan de klantenservice heeft tot op heden nog geen reactie opgeleverd. ook de stenen winkels in Strijen en Puttershoek, waren ook uitverkocht. jammer, jammer, erg jammer! ja, online winkelen bevalt mij uitstekend, maar dan moeten ze wel leveren.

snelle service.

prima service

Zorgvuldig

Altijd correct, goed verpakt, snelle levering met duidelijke track & trace

Ruime keuze, mooie aanbiedingen en heel snel geleverd.

Voordelig en groot assortiment

Fijne site om te winkelen en super snelle levering

Heel tevreden

Bestellen gaat heel makkelijk en snelle levering Ruim assortiment.

Gewoon goed!

Mijn bestelling bleef ergens bij post.nl hangen. Eén telefoontje, meteen iemand aan de lijn, volgende dag mijn bestelling binnen, super!

Ga zo, door. Lekker snel geleverd.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam