Wel bestel al jaren bij dit bedrijf mijn amandelmelk en andere zaken. Zeer snelle levering, hoede klantenservice. Telefonisch goed bereikbaar

Supersnelle en correcte levering!

Supersnelle en correcte levering! Een aanrader!

Keurig op tijd

Artikel op tijd, communicatie prima

Is goed

Altijd consequent

De dag erna de bezorging en secuur verpakt. Altijd verre houdbaarheidsdatum. Bijna alles wat ik zoek hebben ze op voorraad.

Erg blij met het milieuvriendelijke assortiment

Tweede keer dat ik hier bestel omdat dit de enige drogist is met een goed assortiment aan échte milieuvriendelijke producten (geen marketing valstrikken) voor een goede prijs.

Snelle en goede levering!

Goede website en vlotte levering.

Lekker makkelijk

Met mijn gezondheid is dit werelds om het zo te bestellen ben er zeer tevreden over goede diensten van ze toppie

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Erg goed

De belofte volgende dag in huis is waar.

Goed, betrouwbaar en snelle levering.

mijn ervaring met de Online drogist prima niks meer dan lof voor deze firma

Mijn ervaring met de Online drogist is niks meer dan lof, uitstekende firma prima begeleiding, neem geregeld producten af die van toepassing zijn op de gezondheid van mij en mijn vrouw. Kan een ieder aanbevelen Groet Bennie

Ruime keus , snelle verzending

Ruime keus , snelle verzending , goede prijs .

Snelle levering ,

zoals afgesproken op hun site , snelle levering

Prima.

Ruim assortiment. Snelle levering. Duidelijke website met correcte omschrijvingen van de artikelen. Prettige prijzen en veel aanbiedingen.

Artkelen besteld, volgende dag geleverd

Ik had Hot Coldrex besteld en vitamines. Omdat ik ziek was kon ik de deur niet uit. Daarom was het gijn dat alles de volgende dag al werd geleverd.

Snel, gemakkelijk en heel veel keus!

Als je vitamine bijna op zijn krijg je een berichtje. Geweldig! En je kunt gelijk nieuwe bestellen, zo gemakkelijk!

Vlotte bezorging, goed verpakt.

Makkelijk om te bestellen en de levering was erg snel.

Altijd sel en juist

De bestelling is altijd juist en wordt snel geleverd.

Prima levering

Prima levering

Goed assortiment, snel verzonden, maar VRESELIJKE dozen!

Ik zou jullie graag aan willen bevelen, want jullie scoren op veel punten prima! Zoals assortiment, snel franco kunnen versturen. Maar... de gebruikte dozen zijn een enorme irritatie factor! Probeer de doos maar eens te openen zonder 'gereedschap'. Dat is bijna niet te doen, vooral niet als je last hebt van artrtitis of reuma. (dan moet je echt hulp vragen) De plastic lipjes waarmee je de doos open kunt scheuren, openen de bovenkant maar voor een klein stukje. Vervolgens moet je met je vingers tussen een paar kartonnen flappen, de boel open proberen te trekken en scheuren. Met risico dat je je vingers snijd aan scherp karton. Meestal is een mes of schaar nodig, maar ook dat gaat lastig want het is behoorlijk stevig karton en je hebt er weinig manouevreer ruimte voor. Stap alsjeblieft over op andere dozen! Ook kleinere en lichtere dozen als dat kan, want vandaag bestelling ontvangen van 2 producten in een doos waar 10 x zoveel in past. En het kan dan ook goedkoper verzonden worden. Zodra dat gebeurt krijgen jullie 1,5 ster er bij :)

uitstekend

duidelijk en heel makkelijk om alle stappen te doorlopen.

Prima, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijke site en snelle levering.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam