Snelle bezorging en vaak de goedkoopste!

Snelle bezorging, uitgebreid assortiment, vaak de goedkoopste, en goede aanbiedingen.

Voordelig en snel geleverd

Bestellen is makkelijk. De producten zijn voordeliger dan in veel andere winkels en de levering verloopt snel en goed.

Correcte levering. Alles volgens afspraak.

Een dag later dan gepland, door extra drukte bij post.nl. Ik ben tevreden met het product, nu gebruiken!

Snelle levering blij mee

Dank u wel

Helemaal tevreden over jullie

Zie boven

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

De artikelen zijn snel te vinden en zijn goedkoper dan elders. Bezorging is snel en accuraat. Kortom naar volledige tevredenheid.

camagra

Is niet echt maar redelijke.besteling en bezorg is prima

Top bedrijf.

De onlinedrogist heeft super veel producten in zijn assortiment met heel veel kortingen.

Snel in huis, perfect!

Knalverkouden en geen puf om naar de winkel te gaan. Wat is de Online Drogist dan een uitkomst zeg! Bestelling was zo geplaatst en de volgende dag had ik alles al binnen!

Één aanrader!

Overzichtelijke site, correcte afhandeling van de bestelling en heel vlotte levering! Prima webshop!

Zondagavond bestelt en maandagmorgen om 10.00 uur, al bezorgd. Tegen een scherpe prijs.

Dat is snel!!

Snelle bezorging en netjes verpakt! Prima service! Top!

Netjes geleverd

Door jullie snel en netjes verstuurd. Alleen maakt PostNL zet een potje van door niet op tijd te bezorgen, maar een paar keer met vertraging pas is het pakket bij een bezorgpunt gebracht. Da’s jammer, want kunnen jullie niet helpen. Geeft alleen bij mij als klant wel ergernis. Ga vlg keer wel naar een Kruidvat-winkel….z

toppers

Het is een top bedrijf

artikelen zijn goed en betaalbaar

voor speciale artikelen slaag ik altijd

Gewoon goed

In een zin gewoon Goed.

top producten snel levering

top merken vitaminen en supplementen

Groot aanbod snel geleverd

Overzichtelijke website met groot aanbod. Altijd snel geleverd en goede informatie over levering.

Voor het eerst iets besteld. Volgende dag al in huis. Ben tevreden.

Gewoon zeer goed.

Snel,goed en prijs, kwaliteit zeer goed.

snel en goed

snel en goed

Zeer de moeite waard.

Mijn bestelling heb ik keurig verpakt ontvangen. En, was goedkoper,dan waar ik dit artikel,elders bestelde. Dus, een echte aanrader.

Goede ervating

Zeer tevreden besteld en snel geleverd

Zeer tevreden¡

Snel, goed verpakt, accuraat.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam