Ze doen waar ze goed in zijn!

Artikelen zijn makkelijk te bestellen, en je krijgt alles zsm geleverd. Precies waar ze goed in zijn.

Top, snel en verzorgd geleverd

Heel tevreden vanaf de bestelling tot de ontvangst van het pakket. Goede communicatie en snel geleverd Top doe zo verder!

Uitstekende ervaring.

Altijd snelle levering!

Altijd snelle levering en goede producten.

Zeer snelle levering!

Vlotte levering, juiste producten, alles in orde

Ruime keus , snelle levering

Prettige ervaringen met deze website .

Eenvoudig bestellen en snel leveren!

Eenvoudig bestellen en snel leveren!

Erg snelle bezorging

Erg snelle bezorging en alles klopte.

Snelle afhandeling, goede producten

Veel keuzes! Goede producten en snel geleverd

Snelle en goede levering

Goede ervaring. Na de bestelling worden de artikelen heel snel en correct geleverd.

Prima geregeld!

Snel geregeld en bezorgd, prima!

Helemaal top

Zeer tevreden. Altijd zeer snelle levering. En oneindig keus aan goede producten.

Top site

Snelle levering van de producten.

Efficiënt en snel

Heel snel geleverd en keurig netjes verpakt.

Altijd op tijd goeie service en goed verpakt

Elke bestelling wordt snel en correct bezogd.

Betrouwbaar en goedkope online drogist.

Prima service en producten

De producten zijn prima en betaalbaar. Er worden kwaliteitsproducten verkocht. Ook prima geregeld dat je van bepaalde medcijnen maar een beperkt aantal kunt kopen.

Uitgebreid assortiment

Gewoon op voorraad en vlotte levering

Snel drogisterij-spullen nodig? Uitzoeken, bestellen en betalen. Levering volgens afspraak, een dag later en goede prijzen. Heb D.O.D ontdekt voor Vitakruid maar ze hebben zoveel meer! Welk probleem je ook hebt, ze hebben een oplossing en het fijne is de vlotte levering. Géén webshop die nog eens bij een ander (magazijn) een bestelling doet en dan vertraagd levert, nee meteen! En dat is erg fijn. Misschien hier en daar een Euro duurder maar géén ergernis van uitgestelde levering. Ik zeg DE ideale webshop! Aanrader? Jazeker! D.O.D hartelijk dank voor opnieuw een goede en snelle levering. Fijne dag nog.

Bestelling snel en correct uitgevoerd

Mijn bestelling was snel en correct uitgevoerd. De verpakking had wel kleiner mogen zijn. Gad veel afval.

hele goede service

alles perfect, bestellingen altijd op tijd en hele goede service

Onlangs had ik per abuis een verkeerde bestelling geplaatst. Ik belde erover en ze probeerde dat te herstellen, wat ook is gelukt

alles naar wens , niets op aan te merken

ik kan niets bedenken dat beter of anders zou moeten of kunnen.

Goede producten

Goede producten. Overzichtelijk. Veel keus