Helemaal gerust, dat alles snel en keurig verpakt snel wordt verstuurd en aankomt!

Helemaal gerust dat alles snel en goed verpakt weer snel aankomt!

Goede producten tegen redelijke prijs

Heb prima ervaringen met de online drogist. Heb al meerdere keren een bestelling geplaatst en steeds tot tevredenheid. Goede producten, goede service tegen een goede prijs

Te groot geworden maar nog steeds wel goed

Vond de online drogist een aantal jaar geleden beter, prijzen beter voor trouwe klanten. Maar het assortiment is goed.

Snelle en correcte levering

Meestal zeer snelle levering!! Nog nooit problemen gehad, altijd correct. Meestal correcte prijzen. Enige spijtige is dat ze geen puntensysteem of zo hebben waarbij je kan sparen voor extra korting.

prima webwinkel

Bestellingen worden accuraat en snel bezorgd

Prima online drogisterij

Ik heb hier meerdere malen wat besteld en alles komt snel aan en goed verpakt. Klantservice medewerker aan de telefoon vond ik ook vriendelijk en behulpzaam.

Snel geleverd, goede prijzen.

Altijd goed. En ook nog eens de volgende dag bezorgd

Snelle aflevering Goede kortingen. Alleen die dozen waar t in verstuurt wordt zijn wel tevig absoluut maar lastig open te maken en je kunt ze moeilijk hergebruiken voor oud papier doos. Wel jammer.

Goede ervaring

Een winkel die alles heeft wat je nodig hebt, snelle verzending en goede prijzen

Top producten en snelle levering

Super snelle levering. Volgende dag in huis En altijd het product in voorraad.

Super geregeld

Heel fijn en makkelijk vinden van producten en super dat de levering de volgende dag aan huis wordt gebracht.

Probleemloos

Eenvoudige bestelling waarmee werkelijk niets is fout gegaan.

snelle en correcte levering

Groot assortiment, goede prijs/kwaliteit. Bestellen is makkelijk, verzending gaat snel en de levering is ook ok.

Altijd netjes op tijd goed verpakt

Erg snel en goed

Snelle levering en goede prijs

Goede kortingen en supersnelle levering!

Goede deals 1+1 en supersnelle levering!

Goede ervaring

Snelle levering en goed product

Snel

Snelle levering goede prijs

Goed snel en betaalbaar

Nog geen slechte ervaringen gehad

Netjes alles geregeld.

Snel en netjes opgestuurd.

Super en Snel

Altijd snel mijn bestelling en goed verzorgd!

zeer goed

Verpakking kan veel kleiner. Pakje had door brievenbus gekund

Omdat het pakje in een veel te grote doos zat, geen 5 sterren maar 4. Aan het milieu werken is een opdracht voor allemaal en echt niet zo moeilijk in dit geval

Blij klanten

Altijd goed producten,snel inleveren,en goede prijs

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam