Top bedrijf

Alles prima gegaan. Makkelijk bestellen en voor een prima prijs, ook de verzending is volgens afspraak verlopen.

Snel en goed!

Goede voorraad en scherpe prijzen! Top!

perfect, veel keuze en snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Als ik iets voor de lenzen zoek dan komt DOD altijd naar voren met de beste producten en veel aanbiddingen. Gratis verzending vanaf bepaalde prijs is ook te waarderen.

Ruime keuze en snel bezorgd

Bestelling gedaan en op tijd in huis

Bestelling via de webshop makkelijk te doen en te betalen Tijd van bezorgen staat vermeld en inderdaad op tijd bezorgd Doorgaan zo

Hele fijne web drogist

Groot assortiment tegen prima prijs. Bestellingen worden uitstekend verpakt en razendsnel bezorgd.

Altijd snel geleverd ,top klantenservice

Goed snel en de juiste prijs

Snelle bezorging

Top drogist

Veel producten en betaalbaar ze doen wat ze beloven goeie service snel in huis een prima drogist.

Altijd perfect

Hier kan ik echt alles vinden wat ik nodig heb. Leuke aanbiedingen, vanaf 20 euro geen verzendkosten. Snel verzonden!

Prima voor elkaar,

Ik ben tevreden zo het gaat. Mail dat het is ingepakt, mail dat het verstuurd is. En wanneer het komt. Ga zo door. Bedankt voor de leveringen.

Fijne drogist en snelle levering.

Goed assortiment, snelle levering, zeer klantgericht.

Geen probleem met de site

Zeer voordelige prijzen, en snelle levering.

Op tijd

Altijd op tijd en correct geleverd

Altijd goed en snel. Nooit problemen

Snelle levering. Altijd correct.

Makkelijk en snel

Bestel hier regelmatig. Heel makkelijk al je producten zoeken op de website. Heel ruim assortiment. De beloofde snelle levering klopt tot nu toe altijd!

Geweldige service en heel snel

Het loopt bij jullie als een trein. Een van de weinige bedrijven waar ik voluit betaal. Het is altijd dik voor mekaar! Complimenten!

Snelle en goede service.

Tópservice

goede kwaliteit en service

Ik ben tot nu erg tevreden zowel met het aanbod van DOD als de service, de bestelde artikelen worden met zorg verpakt en opgestuurd. Prijsstelling is tot nu toe prima.

Bestelling komt altijd vlot binnen. Alles netjes ingepakt Ga zo door, zou ik zeggen

- Website goed navigeerbaar - Ruim assortiment - Goedkoper in vergelijking met de concurrent - Gratis verzending boven een bepaald bedrag - Snelle verzending

Snel en goed

Mooie kwalitatief goede producten Snelle levering

gewoon snel en goed

Radarweg 503