Perfect!

Goeie service, erg fijne prijs kwaliteits verhouding en vooral een mega snelle levering!!

goede produkten tegen goede prijs. Prima service!!!!

Al enkele jaren koop ik hier mijn probiotica en producten van Dr.Vogel. Veel goedkoper dan bij de plaatselijk drogisten. Snelle levering!!!

Prima ervaring

Spullen in de aanbieding besteld en keurig verpakt geleverd. Niet de volgende dag zoals gesteld, maar dat kan ook aan de vervoerder liggen. Het had ook zeker geen haast.

Supersnel geleverd

Volgende dag in huis tegen een hele redelijke prijs

Fast and reliable

Great service

Ik bestel er al jaren en nog nooit iets mis gegaan

Ga zo door

Betrouwbaar en snel

Goede producten. Snelle levering. En betrouwbaar

Gewoon geweldig!

De beste online drogist die er is. Altijd op tijd en goedkoop ook nog eens.

Snel en betrouwbaar

zeer goed

Supersnelle levering en voordelige prijzen.

Goed en snel

Geleverd zoals aangegeven

het pakketje is goed afgeleverd

Prima !

Uitstekend ! snelle levering zeer tevreden

Altijd telefonisch bereikbaar ,snelle en goede service

Snelle en correcte levering

Nu diverse bestellingen geplaatst en alles netjes en snel de volgende dag geleverd.

De Online Drogist Altijd correct en klantvriendelijke geholpen.

Steeds positief.

Prettig

Zoals al eerder genoemd, zeer prettig is mijn ervaring met de online drogist. Als het nu gaat om een vraag met betrekking tot een product of opheldering van het een of ander, er is altijd direct contact. Vriendelijke medewerkers zowel telefonisch als via de whatt’app. Ook de lage drempel van €20 geen bezorgkosten is in mijn ogen klantvriendelijk en daardoor sneller geneigd om hier te bestellen.

Goed, snel en voordelig!

Ik bestelde 4 potten dr Vogel Bambu. Zorgvuldig verpakt, snel geleverd, bodemprijs. Wat wil je nog meer?

perfect

-ugiuygkjhkjnklbgyuvhjnk,.,l./

Snelle en correcte afhandeling

Goede producten voor redelijke prijs!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam