Wederom uitstekend

Makkelijk bestellen en snelle levering

Geweldig goed

Mijn keuze blijft de DOD!! Altijd alles in het assortiment..vlug verzonden en bij €20 ook nog gratis! Vandaag besteld...morgen in huis! Wat kun je nog beter hebben? Ik ben en blijf een heel tevreden klant!!

Gaat altijd goed

Ik heb al meerdere malen besteld en het gaat altijd goed. Goede prijs, kwaliteit verhouding naar mijn idee. Dan zijn supplementen tenminste nog te betalen.

Goede service. Makkelijke bestelprocedure. Prima kwaliteit van producten. Snelle levering.

Albert

snel bezorgd, goed verpakt,prima product.

Alles prima geregeld.

Helemaal 100% tevreden

Zo netjes en zo snel bezorgd kan niks negatiefs bedenken, een dikke pluim

Aanrader.

Snel en netjes verpakt

Verkeerde factuur

Pakket is goed aangekomen, alleen zat er een verkeerde factuur in de doos. Graag hierop letten in het vervolg.

De beste online drogisterij

Mijn bestellingen bestaan ​​voornamelijk uit glutenvrije producten. Zeer goede kwaliteit, goede prijzen, beter dan in een gewone winkel. Levering zeer snel.

Snel en correct bezorgd

Ik ben erg tevreden over De Online Drogist. Wij kopen regelmatig zoutarme producten en die zijn in de winkels vaak niet voorradig. Dus dit is een uitkomst.

Bestelling wordt keurig en op tijd geleverd

zie boven

snel en perfect geleverd.

Heel snel bezorgd .

Prima en super snelle bezorging!

Netjes en snel geleverd

Vlotte nette levering.

Eenvoudig te bestellen, snelle en keurig verpakte levering.

heel tevreden

altijd op tijd bezorgd, goede service!

Vlotte en correcte levering

De spullen zijn altijd goed verpakt en worden snel geleverd

Goed product

Goed product

De aankoop werd snel en correct uitgevoerd. De volgende dag bezorgd.

De aankoop werd snel en correct uitgevoerd. De volgende dag bezorgd.

Adequaat handelen

Ik kan nog geen definitief oordeel geven daar lopende zaken nog niet afgehandeld zijn . Beter is uw vraag wat later te stellen dan kan je een beter oordeel geven als alles afgewerkt is . Ik wacht nog op de financiële afhandeling . Maar voorlopig is mijn ervaring positief

Prima.

.Wil je het snel en verzorgd in huis dan bestel bij de Online drogist. En de prijs is prima.

Zoeken, vinden, bestellen, ontvangen

Online drogist werkt adequaat. Als iets op de site staat is het er en alles conform de belofte

Prima bedrijf

Gemakkelijk en snel verzonden.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam