Goed vlug heeft alles wat ik nodig heb en ook vlug in huizen prijs is ook goed.

god stipt

Snel en goed.

Laatste bestelling snel bezorgd. Goed verpakt en correct afgeleverd.

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Producten besteld, volgende dag bezorgd

Perfect !!!

Bestellen / Communicatie --> Leveren = Perfect.

Gorde service

Mijn ervaring is heel goed met online drogist

Altijd alles in orde

Altijd snelle en volledige levering.

Snel geleverd keurig

Alles op tijd afgeleverd

Heel tevreden

Goede prijzen, zeer snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen, top!

Goed in prijs en snelle levering.

Het door mij gekochte product was goed in prijs en dat was natuurlijk de laagste prijs.

Heel goede ervaringen

Bestel al enkele jaren bij De Online Drogist. Nooit geen problemen en als ik iets wil iets wil vragen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar en staan me vriendelijk te woord. De bestelde producten zijn ook keurig ingepakt. Al met al beveel ik De Online Drogist zeer zeker aan.

grote keuze en snelle levering!

Wat ik wel jammer vind, is dat er minder homeopathische middelen te koop aangeboden worden dan voorheen.

supersnelle levering - grote keuze diverse producten

Heel tevreden net als de vorige keren. Toch deze keer geen 5 sterren. De houdbaarheid van de amandelmelk is slechts 5 maanden geldig t.o.v. 7 maanden van de vorige keer. Graag bij dit soort producten de houdbaarheidsdatum vermelden zodat de bestelling hierop aangepast kan worden

Prima, snel, goede communicatie!!

Prima verzorging En snel . Goede communicatie!

Al tijd de juiste producten en zeer snel bezorgd

Zeer tevreden.

Het hele totaal plaatje van bestelling tot de levering is uitstekend.

Het is echt zeer goed.

Niets te klagen.

Tevreden klant

Ruime sortering en goede prijs en snelle levering.

Prima winkel!

Als je bestel word er snel geleverd. En de producten zijn goed. Niks op aan te merken! Ps, mijn email adres blijft privé neem ik aan.

Al vaker besteld maar altijd tevreden. Meestal de volgende dag geleverd en als dat niet lukt word dat netjes gemeld. De producten zijn ook altijd goed en compleet

Prima!!

Mijn beleving met de online drogist is fantastisch. ‘s Avonds besteld en de volgende dag is het keurig geleverd.

Goed!

Snel en goed geleverd!

Super snelle en correcte levering.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam