Veel op voorraad. Snel in huis. Foutje wordt snel gecorrigeerd.

Goede ervaring bij iedere bestelling

Snele levering, nooit problemen gehad.

Een goede online drogist!

Goede ervaring!

Snelle verzending

Snelle verzending , goed product

Prima behandeling.

Snel. Compleet.

Goede producten. Zeer snelle levering. Top!

Goede producten. Zeer snelle levering.

Vlotte bezorging naar het buitenland, ruime sortering, alles dik in orde.

Superrrrr snelle levering.

Super goed !!

Goedkoop en de volgende in huis , zeer betrouwbare drogist

Correction de la livraison et le rapport qualité/prix. Délai de livraison rapide.

Uitstekend betrouwbaar

Zeer snelle accurate afhandeling van de bestellingen. Prima prijs en kwaliteit verhouding

Super snelle handelingen

Prima ervaring

Snel en effectief

Mijn product was op, had het snel nodig want kon ook niet naar de winkel. De volgende dag al in huis.

Fijne site en snelle levering.

goede service!

Zelf hecht ik veel waarde aan goede service en dienst verlening van een bedrijf en zeker als het via een webwinkel verloopt. Dat kan bij de Online drogist.nl Er is een telefonisch contact mogelijk en de bestellingen worden in goede verpakking binnen 24h verzonden. Bij mij rijst wel de vraag hoe doen ze dat logistiek met zoveel verschillende artikelen die aangeboden worden. Pakhuizen gevuld en met robots die het sorteren en verpakken?

Geweldig en voordelig

Wegens huidproblemen heb ik bepaalde verzorging nodig. Deze is echt behoorlijk prijzig. Bij De Online drogist zijn deze bedragen heel wat lager en ik ben ook erg blij dat boven de 20 euro de bestelling gratis bezorgd wordt. Tevens is de bezorging heel erg snel

Goede prijzen en levering

Voordelige drogist, makkelijk zoeken en snel geleverd.

Mooi online bestellen en op tijd binnen

Top service, snelle levering en uitgebreid assortiment

Altijd snelle levering. Veel glutenvrije producten en voor nette prijs.

Snelle afhandeling

De Beste Online Drogist

Goede Site. Snelle Service.

Makkelijk bestellen, producten voor acceptabele prijzen, ruim en diep assortiment. Vlotte verzending (voor de bezorging ben je als klant "afhankelijk" van postnl)

Voldoende

Goed en netjes

Prima & snel: hartelijk bedankt

I need a medicine urgently and I had searched for several pharmacies already, glad DeOnlineDroglist save my hassel and delivered the next day, love to use it again

Makkelijk bestellen, concurrerende prijzen, snelle levering.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam