2 woorden zijn genoeg : heel goed!

Ik heb al eerder wat besteld en ik kan niet anders zeggen dat het altijd goed en snel werd geleverd!

Altijd snel..

Voordelig en betrouwbaar

De prijzen zijn voordelig voor goede supplementen en toiletartikelen. Ook een snelle bezorging en stevig verpakt!

Tevreden!

Tevreden met de produkten!! Snel en netjes geleverd!!

Zeer fijne drogist

Fijne drogist heeft artikelen die je niet in de gewone drogist kunt kopen Snelle levering en altijd op tijd ,groot assortiment in drogist artikelen

Prima firma,goede prijs kwaliteit.

Krijg van mij een dikke tien

Snelle levering en betaalbaar.

Super !!!

Stevige verpakking en super snel in huis.

Altijd goed

Snelle levering, groot aanbod!

Beetje onprettig

Ik kocht voor de 2e keer Lucovitaal bamboe sokken. Beide keren lang 47-50. Deze 2e keer zit er een dubbele hiel in en zijn de boorden ( beengedeelte ) een stuk korter. Het artikel nr. is hetzelfde 8713713062730, Hier was ik niet zo blij mee.

zeer goed, snelle levering

Leveringen komen zeer snel. Website werkt makkelijk. Zeer tevreden. Minpuntje is dat je in je account op de website niet een wensenlijstje hebt of je favoriete producten aan kan geven of kan bewaren. Het zou leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld punten kan sparen voor korting of af en toe eens een proefmonster van een product extra in je pakketje vindt.

Uitstekend.

Gemakkelijk

Snelle levering en gemakkelijk online bestellen.

duidelijk en een snelle levering

altijd wat ik ook bestel super verzorgd

Goed product snelle levering

Goed product. Heel snel geleverd.

Supersnelle bezorging

Alles snel en efficiënt ingepakt

webshop is Top

Altijd supersnel bezorgd

Zie er onder.

Prima en snel geregeld en bezorgt.

op tijd geleverd tegen schappelijke prijs

op tijd geleverd tegen schappelijke prijs

Top webshop

Altijd supersnel bezorgd en scherpe prijzen!

Snel en goede producten

Bestel hier vaak, vaak de beste prijs en een ruim assortiment. Ook al bestel ik laat vaak de volgende dag al in huis. Bezorging is echt snel.

De artikelen die ik zoek zijn altijd het meest voordelig geprijsd bij De Online Drogist. Voorraad altijd ruim voldoende en zeer snelle levering. Aanrader!!

Super snel geleverd

Goed assortiment

Snelle verzending ook naar het buitenland.

Fantasties

Radarweg 503