Hele redelijke prijzen en supersnelle levering

Groot assortiment, goede webshop met eenvoudig bestelproces. Prijzen zijn heel redelijk. Supersnelle levering.

ik ben zeer tevreden

Alles is goed geregeld zijn er problemen , die worden gelijk op gelost.

Snelle en correcte levering

Werkt uitstekend

Doet wat het belooft. Snel.

Gewoon betrouwbaar

Goed.

Snelle levering en heel voordelig

Heb een top ervaring hele snelle levering en heel goed

super

altijd stipt en correct

Snelle bezorging

Levering naar wens en binnen 24 uur.

Kwaliteit producten en bestelling snel in huis

Alleen gebruiksaanwijzing is niet altijd duidelijk, bv juiste hoeveelheid per gebruik of per dag

uitstekend

Altijd naar verwachting

Nette levering

Snel geleverd. Netjes verpakt. Geleverd op de juiste tijd

heel goed

alles is goed bij jullie

Ik ben tevreden

Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd en de website om te bestellen is ook helemaal prima.

Snel en betrouwbaar

Vandaag bestellen, morgen in huis. Dat is tot nu toe altijd gelukt. Zelfs als je op zondag bestelt. Groot assortiment. Fijn dat je al bij €20 kan bestellen, zonder verzendkosten.

Uitstekend en betrouwbaar

Zoals altijd keurig ingepakt en door PostNL op tijd afgeleverd.

Uitgebreide productkeuze, goede prijzen

Ik bestel al tijden bij De Online Drogist en ben altijd tevreden met de keuze aan producten, de snelle levering, mogelijkheid voor extra snel bezorgen en bij alles hele concurrerende prijzen!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit producten

Drink

Snel en perfect

Snelle levering en betaalbaar

Het product wat ik gekocht heb , is dynergie bio , het is betaalbaar en goede product en snelle levering. Ik zal zeker nog eens bestellen bij deze drogist Andere aanbieders rekenen nog eens verzend kosten boven op, waar het product nog duur maakt .

Super snel geleverd

Echt snel met levering. Sommigen zeggen de volgende dag in huis maar zij leveren echt de volgende dag. Super

correct en snel

leuke aanbiedingen, redelijke prijzen

Goeie prijs Bezorging top

Andere dag reeds geleverd

Zeer snelle en goede service ☺️

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam